Набавите бесплатну веб локацију заувек.

Без трошкова, без накнаде за хостинг, нису потребни програмери. Само се региструјте и спремни сте да кренете.

Заборавите на плаћање хостинга, имена домена или програмера. Аутоматски креирамо прелепу веб страницу за ваш ресторан, кафић или бар, а ви можете да је прилагодите свом укусу.


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Цео ваш мени на мрежи

Ваш мени се аутоматски креира од ваших ставки, категорија, промоција, блогова и још много тога.

Одлично за СЕО

Нема потребе да бринете о СЕО-у, ми вас покривамо. Ваша веб локација је аутоматски оптимизована за претраживаче. Почните да се рангирате више у резултатима претраге, без плаћања за огласе. Ранг за ваш бренд и ставке менија на претраживачима.

Изузетно моћна претрага

Ваши клијенти могу да претражују ваш мени по имену, категорији, састојцима и још много тога, тренутно и на више језика. Они чак могу да траже ставке које нису у вашем менију, а ми ћемо предложити сличне ставке из вашег менија.

Прилагодљив изглед

Нису потребне вештине дизајна. Једноставно поставите боје вашег бренда, логотипе, банере.

Без трошкова, без улова

Уживајте у предностима потпуно функционалне веб странице без икаквих трошкова. Нема скривених накнада или трошкова претплате.

Оптимизовано за мобилне уређаје

Ваша веб локација ће изгледати и радити прелепо на свим уређајима, обезбеђујући беспрекорно корисничко искуство за посетиоце на паметним телефонима, таблетима и стоним рачунарима.

Потпуно повезан

Све је повезано са вашим сајтом, чак и табела кр кодова. Ваши клијенти могу наручити онлајн, резервисати сто или скенирати кр код да би видели ваш мени.

Блогови

Креирајте блогове да бисте промовисали своје пословање и делите их на друштвеним мрежама.

Промоције

Креирајте промоције да бисте привукли више купаца. Промоције се могу применити на одређене ставке, категорије или цео мени.

Више језика

Ваше особље не говори сваки језик? Без бриге, имамо. Само изаберите језике које желите да подржите, а ми ћемо аутоматски превести вашу веб локацију коју можете сами да уредите. Ово се односи на ваш мени, блогове, промоције, све системске упите и још много тога.

Коментара

Прикажите рецензије клијената на својој веб локацији и дозволите им да остављају рецензије. Рецензије се могу појавити на страницама ваших категорија/производа и особља.

Страница са пословним информацијама

Прикажите информације о предузећу, као што су адреса, број телефона, радно време, чланови особља, рецензије и још много тога.

Статистика

Упознајте своје клијенте, шта најчешће виде, шта наручују и још много тога. Погледајте своју продају и како се она мења током времена. Погледајте своје најпопуларније ставке, категорије и још много тога.

Увек доступан

Ми бринемо о доступности ваше веб странице, тако да се можете фокусирати на своје пословање. Гарантујемо 99,9% непрекидног рада, тако да ваши клијенти увек могу да приступе вашој веб страници, вашем менију и вашим поруџбинама.


Набавите бесплатну веб локацију за свој ресторан/кафе/бар да бисте приказали свој мени, примали поруџбине на мрежи и још много тога.


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Често постављана питања

питање: Како могу да додам или уредим своје ставке менија и категорије?
Управљање вашим менијем је једноставно. Једноставно се пријавите на свој налог и идите до одељка менија, где можете да додајете, мењате или бришете ставке и категорије са неколико кликова.
питање: Да ли је заиста бесплатно направити веб локацију?
Да, наш креатор веб локација је потпуно бесплатан за коришћење. Можете да направите и покренете своју веб локацију без икаквих скривених трошкова или претплата.
питање: Да ли су ми потребне вештине кодирања да бих имао веб локацију?
Нису потребне вештине кодирања. Наш систем аутоматски прави један за вас!
питање: Да ли ће моја веб локација бити прилагођена мобилним уређајима?
Да, ваша веб локација ће бити потпуно прилагодљива и оптимизована за мобилне уређаје, обезбеђујући одлично корисничко искуство на свим екранима.
питање: Да ли треба да пронађем хостинг за своју веб локацију?
Нема потребе да бринете о хостингу. Пружамо сигуран и поуздан хостинг за вашу веб локацију, тако да се можете фокусирати на изградњу свог садржаја.
питање: Могу ли да интегришем онлајн наручивање и резервације у своју веб локацију?
Апсолутно! А најбоља ствар је што се то ради аутоматски за вас

Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање