Merrni një faqe interneti falas përgjithmonë.

Pa kosto, pa tarifa pritjeje, nuk nevojiten zhvillues. Thjesht regjistrohuni dhe jeni gati për të shkuar.

Harroni të paguani për pritjen, emrat e domeneve ose zhvilluesit. Ne krijojmë automatikisht një faqe interneti të bukur për restorantin, kafenenë ose barin tuaj dhe ju mund ta personalizoni sipas dëshirës tuaj.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

E gjithë menyja juaj në internet

Menuja juaj krijohet automatikisht nga artikujt, kategoritë, promovimet, blogjet dhe më shumë.

E shkëlqyeshme për SEO

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për SEO, ne ju kemi mbuluar. Faqja juaj e internetit është optimizuar automatikisht për motorët e kërkimit. Filloni të renditeni më lart në rezultatet e kërkimit, pa paguar për reklama. Renditni për markën tuaj dhe artikujt e menusë tuaj në motorët e kërkimit.

Kërkim jashtëzakonisht i fuqishëm

Klientët tuaj mund të kërkojnë menunë tuaj sipas emrit, kategorisë, përbërësve dhe më shumë, në çast dhe në shumë gjuhë. Ata madje mund të kërkojnë për artikuj që nuk janë në menunë tuaj dhe ne do t'ju sugjerojmë artikuj të ngjashëm nga menyja juaj.

Pamje e personalizueshme

Nuk nevojiten aftësi projektimi. Thjesht vendosni ngjyrat, logot, pankartat e markës suaj.

Pa kosto, pa kapje

Shijoni përfitimet e një faqe interneti plotësisht funksionale pa asnjë kosto. Nuk ka tarifa të fshehura ose tarifa abonimi.

I optimizuar për celular

Faqja juaj e internetit do të duket dhe do të funksionojë bukur në të gjitha pajisjet, duke siguruar një përvojë të qetë përdoruesi për vizitorët në telefonat inteligjentë, tabletët dhe desktopët.

Plotësisht i lidhur

Gjithçka është e lidhur me faqen tuaj, madje edhe kodet qr të tabelës. Klientët tuaj mund të porosisin online, të rezervojnë një tryezë ose të skanojnë një kod qr për të parë menunë tuaj.

Blogjet

Krijoni blogje për të promovuar biznesin tuaj dhe ndajini ato në mediat sociale.

Promovimet

Krijoni promovime për të tërhequr më shumë klientë. Promovimet mund të aplikohen për artikuj, kategori ose të gjithë menunë specifike.

Gjuhë të shumta

Stafi juaj nuk flet çdo gjuhë? Pa merak, po. Thjesht zgjidhni gjuhët që dëshironi të mbështesni dhe ne do ta përkthejmë automatikisht faqen tuaj të internetit, të cilën mund ta modifikoni edhe vetë. Kjo vlen për menunë tuaj, blogjet, promovimet, të gjitha kërkesat e sistemit dhe më shumë.

Shqyrtime

Shfaqni komente nga klientët tuaj në faqen tuaj të internetit dhe lejojini ata të lënë komente. Shqyrtimet mund të shfaqen në faqet e kategorive / produkteve dhe stafit tuaj.

Faqja e informacionit të biznesit

Trego informacionet e biznesit tuaj, si adresa, numri i telefonit, orët e punës, anëtarët e stafit, komentet dhe më shumë.

Statistikat

Njihni klientët tuaj, çfarë shohin më shpesh, çfarë porosisin dhe më shumë. Shikoni shitjet tuaja dhe si ndryshojnë ato me kalimin e kohës. Shiko artikujt, kategoritë e tua më të njohura dhe më shumë.

Gjithmonë online

Ne kujdesemi për disponueshmërinë e faqes suaj të internetit, në mënyrë që të përqendroheni në biznesin tuaj. Ne garantojmë 99,9% kohë pune, në mënyrë që klientët tuaj të kenë gjithmonë akses në faqen tuaj të internetit, menynë tuaj dhe porositë tuaja.


Merrni një faqe interneti falas për restorantin/kafenë/barin tuaj për të shfaqur menunë tuaj, për të marrë porosi online dhe më shumë.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Si mund të shtoj ose modifikoj artikujt dhe kategoritë e menysë?
Menaxhimi i menusë tuaj është i lehtë. Thjesht hyni në llogarinë tuaj dhe lundroni në seksionin e menysë, ku mund të shtoni, modifikoni ose fshini artikuj dhe kategori me disa klikime.
Pyetje: A është vërtet falas të krijosh një faqe interneti?
Po, krijuesi i faqes sonë të internetit është plotësisht i lirë për t'u përdorur. Ju mund të ndërtoni dhe hapni faqen tuaj të internetit pa ndonjë kosto ose abonim të fshehur.
Pyetje: A kam nevojë për aftësi kodimi për të pasur një faqe interneti?
Nuk kërkohen aftësi kodimi. Sistemi ynë bën automatikisht një për ju!
Pyetje: A do të jetë faqja ime e internetit miqësore për celularin?
Po, faqja juaj e internetit do të jetë plotësisht e përgjegjshme dhe e optimizuar për pajisjet celulare, duke siguruar një përvojë të shkëlqyer të përdoruesit në të gjitha ekranet.
Pyetje: A duhet të gjej host për faqen time të internetit?
Nuk ka nevojë të shqetësoheni për pritjen. Ne ofrojmë një pritje të sigurt dhe të besueshme për faqen tuaj të internetit, kështu që ju mund të përqendroheni në ndërtimin e përmbajtjes tuaj.
Pyetje: A mund të integroj porositë dhe rezervimet online në faqen time të internetit?
Absolutisht! Dhe gjëja më e mirë është se ajo bëhet automatikisht për ju

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa