Одмах управљајте својим менијем

Ажурирање менија и прилагођавање у реалном времену је олакшано.

Наш систем за управљање менијем вам омогућава да правите тренутне измене у свом менију, додајете нове артикле и прилагођавате понуде жељама ваших купаца. Реците збогом застарелим папирним менијима!


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Ажурирања у реалном времену

Ажурирајте своје ставке менија, цене и описе у реалном времену са било ког места, обезбеђујући да ваши клијенти увек имају приступ најновијим понудама.

Подешавање

Додајте слике, описе, цене, сродне артикле, препродаје, поставите потребне опције, белешке и још много тога! Прилагодите свој мени тако да задовољи укусе ваших купаца и вашу пословну логику. Лако додајте, измените или уклоните ставке и категорије да би ваш мени био свеж и примамљив.

Подршка за више локација

Управљајте менијима за више локација са лакоћом. Одржавајте доследност у свим вашим ресторанима или прилагодите понуду на основу локалних преференција.

Информације о алергенима

Обезбедите основне информације о алергенима за сваку ставку менија, помажући купцима да донесу информисане изборе и задовољавају потребе у исхрани.

Мену Аналитицс

Стекните увид у преференције купаца помоћу аналитике менија. Идентификујте популарна јела и оптимизујте свој мени за бољу профитабилност.

Вишејезична подршка

Досегните ширу публику уз подршку за више језика. Лако преведите своје ставке менија и описе да бисте задовољили различите групе купаца.

Примените ограничења

Подесите своје преференције за оно што је доступно на вашем менију, за понети или доставу.

Промоције

Повећајте продају и ангажујте клијенте промотивним кампањама. Лако креирајте попусте, посебне понуде и сезонске промоције и управљајте њима да бисте привукли саобраћај у свој ресторан.


Ажурирајте меније без напора, додајте нове ставке и прилагодите понуде у реалном времену помоћу нашег система управљања менијима прилагођеног кориснику.


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Често постављана питања

питање: Колико често могу да ажурирам свој мени?
Можете ажурирати свој мени онолико често колико је потребно. Наш систем омогућава промене менија у реалном времену, тако да можете да одржавате своју понуду свежом и ажурном.
питање: Могу ли да прилагодим свој мени за различите локације?
Да, можете прилагодити меније за више локација. Прилагодите своју понуду на основу локалних преференција или одржавајте доследност у свим вашим ресторанима.
питање: Да ли су информације о алергенима наведене за ставке менија?
Апсолутно! Пружамо информације о алергенима за сваку ставку менија, обезбеђујући да ваши купци са потребама у исхрани могу донети информисан избор.
питање: Како аналитика менија може користити мом пословању?
Аналитика менија може вам помоћи да идентификујете популарна јела, разумете преференције купаца и оптимизујете свој мени за бољу профитабилност. То је вредан алат за власнике ресторана.
питање: Да ли постоји ограничење за број ставки менија које могу да додам?
Обично нема ограничења у броју ставки менија које можете да додате. Можете проширити свој мени колико год желите да задовољи различите укусе и преференције.
питање: Да ли пружате обуку о коришћењу система за управљање менијима?
Да, нудимо обуку и подршку како бисмо вам помогли да на најбољи начин искористите наш систем управљања менијем. Наш тим ће вам помоћи у учењу ужади.
питање: Како да додам слике у своје ставке менија?
Додавање слика у ставке менија је једноставно. Једноставно идите до ставке менија у систему и можете да отпремите слике да бисте побољшали визуелну привлачност својих понуда.
питање: Да ли постоји мобилна апликација за управљање мојим менијем у покрету?
Није потребна апликација, само се пријавите у своју административну област помоћу свог налога и можете да управљате својим менијем са било ког места.

Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање