Табела Скенирање КР кода

Наручите, погледајте мени и платите са свог стола

Јединствени кр код по столу који омогућава купцима да га скенирају и прегледају меније, наручују, траже услугу или чак плате или поделе своје рачуне, без губљења времена на чекање конобара.


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Скенирајте да бисте видели мени

Купци могу да скенирају КР кодове на столовима да би видели меније. Уштедите време и новац особља од штампања менија.

Скенирајте да бисте наручили

Никада није било лакше одмах наручити из кр кода, систем води рачуна да идентификује на ком столу се налазе.

Скенирајте за плаћање

Купци могу да плате или поделе свој рачун за стол само скенирањем његовог кр кода, користећи готовину, кредитну картицу или чак гоогле/аппле паи. Уштедите на накнадама за трансакције и сами подела рачуна.

Једноставан за подешавање

Можете лако да креирате табеле кр кодове из свог административног подручја и да их одштампате.


Дозволите купцима да скенирају КР кодове на столовима како би видели меније, наручили, затражили услугу или чак платили или поделили своје рачуне.


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Често постављана питања

питање: Како да направим табеларни кр код?
Креирање КР кода табеле је једноставно. Из административне области идите до одељка са табелама. Кликните на икону КР кода поред табеле за коју желите да генеришете КР код. Када се генерише, можете га одштампати и ставити на сто.
питање: Шта купци могу да ураде са табелом КР кодом?
Купци могу да обављају разне задатке скенирањем КР кода табеле. Они могу да прегледају мени, да наруче, да траже услугу, па чак и да плате или поделе своје рачуне, све из удобности свог стола.
питање: Да ли је безбедно плаћати преко табелног КР кода?
Да, сигурно је. Дајемо приоритет безбедности ваших клијената. Када плаћају преко КР кода, могу да користе различите начине плаћања, укључујући готовину, кредитне картице или Гоогле/Аппле Паи. Све трансакције су шифроване и безбедне.
питање: Како систем идентификује табелу?
Систем је дизајниран да аутоматски идентификује табелу када купци скенирају КР код. Он зна којој табели припада КР код, обезбеђујући тачну обраду наруџбине и плаћање рачуна.
питање: Могу ли да прилагодим изглед КР кодова?
Да, можете да прилагодите изглед КР кодова тако да одговарају бренду вашег ресторана. Из вашег административног подручја, имате опцију да креирате и дизајнирате КР кодове у жељеном стилу.
питање: Да ли ће ово уштедети на трошковима штампања менија?
Апсолутно! Коришћењем табела КР кодова елиминишете потребу за штампаним менијима, штедећи новац на штампању и смањујући отпад папира. То је одрживо и исплативо решење.
питање: Шта ако је клијенту потребна помоћ или има посебне захтеве?
Корисници могу да користе КР код да траже услугу или помоћ. Наше особље ће бити обавештено о њиховим потребама, обезбеђујући беспрекорно искуство у ресторану.
питање: Могу ли да пратим поруџбине и жеље купаца кроз систем?
Да, наш систем омогућава праћење поруџбина у реалном времену и прикупља вредне податке о преференцијама купаца. Ове информације вам могу помоћи да донесете информисане одлуке и побољшате корисничко искуство.
питање: Могу ли да подесим који столови су омогућени за резервације?
Да, имате потпуну контролу над којим столовима су омогућене резервације. У свом административном делу, можете лако да управљате подешавањима стола, укључујући подешавања резервације. Одаберите који столови су доступни за резервисање и конфигуришите правила резервације тако да одговарају потребама вашег ресторана.
питање: Могу ли да подесим за колико људи сто има капацитет?
Апсолутно! Можете прилагодити капацитет сваког стола на основу потреба вашег ресторана. Из вашег административног дела, лако конфигуришите капацитет седења за сваки сто, обезбеђујући да можете да примите прави број гостију за одлично искуство у ресторану.
питање: Могу ли преименовати табелу?
Да, имате флексибилност да преименујете табелу по потреби како бисте одражавали промене у изгледу или организацији вашег ресторана. Међутим, имајте на уму да ако преименујете табелу, КР код повезан са том табелом ће морати да се поново одштампа како би се уверило да одговара новом имену. Наш систем олакшава генерисање ажурираних КР кодова.
питање: Могу ли да ставим свој лого у КР код?
Да, можете персонализовати КР кодове помоћу логотипа вашег предузећа. Наш систем користи лого који сте поставили за своје пословање, осигуравајући да КР кодови одражавају идентитет вашег бренда. То је одличан начин да КР кодови буду јединствени и одмах препознатљиви за ваше клијенте.

Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање