Entuk situs web gratis ing salawas-lawase.

Ora ana biaya, ora ana biaya hosting, ora perlu pangembang. Cukup ndhaptar lan sampeyan wis siyap.

Lali babagan mbayar hosting, jeneng domain, utawa pangembang. Kita nggawe situs web sing apik kanggo restoran, kafe, utawa bar kanthi otomatis, lan sampeyan bisa ngatur kanthi seneng.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Kabeh menu online

Menu sampeyan digawe kanthi otomatis saka item, kategori, promosi, blog lan liya-liyane.

Apik kanggo SEO

Ora perlu kuwatir babagan SEO, sampeyan wis dijamin. Situs web sampeyan dioptimalake kanggo mesin telusuran kanthi otomatis. Mulai peringkat luwih dhuwur ing asil panelusuran, tanpa mbayar iklan. Peringkat kanggo merek lan item menu sampeyan ing mesin telusur.

Panelusuran sing kuat banget

Pelanggan bisa nelusuri menu miturut jeneng, kategori, bahan, lan liya-liyane, langsung, lan ing pirang-pirang basa. Dheweke malah bisa nggoleki item sing ora ana ing menu sampeyan, lan kita bakal menehi saran item sing padha saka menu sampeyan.

tampilan Customizable

Ora perlu katrampilan desain. Cukup nyetel warna merek, logo, spanduk.

Ora Biaya, Ora Nyekel

Seneng keuntungan saka situs web kanthi fungsi tanpa biaya. Ora ana biaya sing didhelikake utawa biaya langganan.

Mobile-Optimized

Situs web sampeyan bakal katon lan tampil apik ing kabeh piranti, njamin pengalaman pangguna sing lancar kanggo pengunjung ing smartphone, tablet, lan desktop.

Disambung kanthi lengkap

Kabeh disambung menyang situs sampeyan, malah kode qr meja. Pelanggan sampeyan bisa pesen online, pesen meja, utawa pindai kode qr kanggo ndeleng menu sampeyan.

Blogs

Nggawe blog kanggo promosi bisnis, lan nuduhake ing media sosial.

promosi

Nggawe promosi kanggo narik luwih akeh pelanggan. Promosi bisa ditrapake kanggo item tartamtu, kategori, utawa kabeh menu.

Akeh Basa

Staff sampeyan ora nganggo saben basa? Ora kuwatir, kita nindakake. Cukup pilih basa sing pengin didhukung, lan kita bakal nerjemahake situs web sampeyan kanthi otomatis, sing uga bisa diowahi dhewe. Iki ditrapake kanggo menu, blog, promosi, kabeh pituduh sistem lan liya-liyane.

Ulasan

Tampilake review saka pelanggan ing situs web, lan ngidini kanggo ninggalake review. Ulasan bisa katon ing kaca kategori / produk lan staf sampeyan.

Kaca info bisnis

Tampilake info bisnis, kayata alamat, nomer telpon, jam buka, anggota staf, review lan liya-liyane.

Statistik

Ngerti pelanggan, apa sing paling kerep dideleng, apa sing dipesen, lan liya-liyane. Deleng dodolan sampeyan, lan kepiye owah-owahan saka wektu. Deleng item, kategori, lan liya-liyane sing paling populer.

Tansah online

Kita ngurus kasedhiyan situs web sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing bisnis sampeyan. We njamin 99.9% uptime, supaya pelanggan tansah bisa ngakses website, menu lan pesenan.


Entuk situs web gratis kanggo restoran/kafe/bar kanggo nampilake menu, njupuk pesenan online, lan liya-liyane.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye carane bisa nambah utawa nyunting item menu lan kategori?
Ngatur menu sampeyan gampang. Cukup mlebu menyang akun lan navigasi menyang bagean menu, ing ngendi sampeyan bisa nambah, ngowahi, utawa mbusak item lan kategori kanthi sawetara klik.
Pitakonan: Apa pancen gratis kanggo nggawe situs web?
Ya, pembangun situs web kita gratis digunakake. Sampeyan bisa mbangun lan miwiti situs web tanpa biaya utawa lengganan sing didhelikake.
Pitakonan: Apa aku butuh katrampilan coding kanggo duwe situs web?
Ora ana katrampilan coding sing dibutuhake. Sistem kita kanthi otomatis nggawe siji kanggo sampeyan!
Pitakonan: Apa situs webku bakal ramah seluler?
Ya, situs web sampeyan bakal responsif lan dioptimalake kanthi lengkap kanggo piranti seluler, njamin pengalaman pangguna sing apik ing kabeh layar.
Pitakonan: Apa aku kudu golek hosting kanggo situs webku?
Ora perlu kuwatir babagan hosting. Kita nyedhiyakake hosting sing aman lan dipercaya kanggo situs web sampeyan, supaya sampeyan bisa fokus ing mbangun konten sampeyan.
Pitakonan: Apa aku bisa nggabungake pesenan lan reservasi online menyang situs webku?
Pancen! Lan sing paling apik yaiku rampung kanthi otomatis kanggo sampeyan

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake