Kéngingkeun situs wéb gratis salamina.

Teu aya biaya, teu aya biaya hosting, teu aya pamekar anu diperyogikeun. Ngan ngadaptar jeung anjeun siap balik.

Poho ngeunaan mayar hosting, ngaran domain, atawa pamekar. Kami otomatis nyiptakeun halaman wéb anu saé pikeun réstoran, kafe, atanapi bar anjeun, sareng anjeun tiasa nyaluyukeunana kana anu anjeun pikahoyong.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Sakabéh menu Anjeun online

Menu anjeun otomatis dijieun tina item anjeun, kategori, promosi, blog sareng seueur deui.

Gede pikeun SEO

Henteu kedah hariwang ngeunaan SEO, kami parantos anjeun katutupan. Website anjeun dioptimalkeun pikeun mesin pencari otomatis. Mimitian ranking luhur dina hasil teangan, tanpa mayar iklan. Rengking pikeun merek anjeun sareng item ménu anjeun dina mesin pencari.

Pilarian anu pohara kuat

Palanggan anjeun tiasa milarian ménu anjeun ku nami, kategori, bahan, sareng seueur deui, langsung, sareng dina sababaraha basa. Aranjeunna malah tiasa milarian barang anu henteu aya dina ménu anjeun, sareng kami bakal nyarankeun barang anu sami tina ménu anjeun.

penampilan customizable

Taya kaahlian desain diperlukeun. Kantun atur warna merek, logo, spanduk anjeun.

Taya ongkos, euweuh nyekel

Ngarasakeun kauntungan tina situs wéb anu fungsional pisan tanpa biaya. Henteu aya biaya anu disumputkeun atanapi biaya langganan.

Mobile-dioptimalkeun

Situs wéb anjeun bakal katingali sareng tampil saé dina sadaya alat, mastikeun pangalaman pangguna anu lancar pikeun sémah dina smartphone, tablet, sareng desktop.

Pinuh numbu

Sagalana numbu nepi ka situs anjeun, sanajan kodeu qr tabel. Konsumén anjeun tiasa mesen online, buku méja, atanapi nyeken kodeu qr pikeun ningali ménu anjeun.

Blog

Jieun blog pikeun ngamajukeun bisnis anjeun, sareng bagikeunana dina média sosial.

promosi

Jieun promosi pikeun narik leuwih konsumén. Promosi bisa dilarapkeun ka item husus, kategori, atawa sakabéh ménu.

Sababaraha Basa

Staf anjeun henteu nyarios unggal basa? Taya worries, urang ngalakukeun. Cukup pilih basa anu anjeun hoyong dukung, sareng kami bakal otomatis narjamahkeun halaman wéb anjeun, anu anjeun ogé tiasa ngédit sorangan. Ieu manglaku ka ménu anjeun, blog, promosi, sadaya pituduh sistem sareng seueur deui.

ulasan

Témbongkeun ulasan ti konsumén Anjeun dina ramatloka anjeun, sarta ngidinan aranjeunna ninggalkeun ulasan. Ulasan tiasa muncul dina kategori / produk sareng halaman staf anjeun.

Kaca info bisnis

Tampilkeun inpormasi bisnis anjeun, sapertos alamat, nomer telepon, jam buka, anggota staf, ulasan sareng seueur deui.

Statistik

Nyaho konsumén anjeun, naon anu sering aranjeunna tingali, naon anu aranjeunna pesen, sareng seueur deui. Tingali penjualan anjeun, sareng kumaha aranjeunna robih kana waktosna. Tingali item anjeun anu pang populerna, kategori, sareng seueur deui.

Salawasna online

Kami ngurus kasadiaan halaman wéb anjeun, ku kituna anjeun tiasa difokuskeun bisnis anjeun. Urang ngajamin 99.9% uptime, jadi konsumén Anjeun salawasna bisa ngakses ramatloka anjeun, menu anjeun sarta pesenan anjeun.


Kéngingkeun halaman wéb gratis pikeun réstoran / kafe / bar anjeun pikeun nampilkeun ménu anjeun, nyandak pesenan online, sareng seueur deui.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Kumaha carana abdi tiasa nambahkeun atawa ngédit item menu jeung kategori kuring?
Ngatur menu anjeun gampang. Kantun lebet kana akun anjeun sareng arahkeun ka bagian ménu, dimana anjeun tiasa nambihan, ngédit, atanapi ngahapus item sareng kategori kalayan sababaraha klik.
Patarosan: Naha éta leres-leres gratis pikeun nyiptakeun halaman wéb?
Leres, pembina halaman wéb kami leres-leres gratis dianggo. Anjeun tiasa ngawangun sareng ngaluncurkeun halaman wéb anjeun tanpa biaya atanapi langganan anu disumputkeun.
Patarosan: Naha kuring peryogi kaahlian coding pikeun gaduh halaman wéb?
Taya kaahlian coding diperlukeun. Sistem kami otomatis ngadamel hiji pikeun anjeun!
Patarosan: Naha halaman wéb kuring bakal ramah-mobile?
Leres, halaman wéb anjeun bakal pinuh responsif sareng dioptimalkeun pikeun alat sélulér, mastikeun pangalaman pangguna anu saé dina sadaya layar.
Patarosan: Naha kuring kedah milarian hosting pikeun halaman wéb kuring?
Henteu kedah hariwang ngeunaan hosting. Kami nyayogikeun hosting anu aman sareng dipercaya pikeun halaman wéb anjeun, ku kituna anjeun tiasa difokuskeun ngawangun kontén anjeun.
Patarosan: Naha kuring tiasa ngahijikeun pesenan sareng pesenan online kana halaman wéb kuring?
Leres pisan! Sareng anu pangsaéna nyaéta éta dilakukeun sacara otomatis pikeun anjeun

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun