Платите лако

Више начина плаћања, са правилима која поставите применљивим за обедовање, понети или доставу.

Подржавамо више начина плаћања, укључујући готовину, кредитну картицу и Гоогле/Аппле Паи. Можете да поставите правила за сваки начин плаћања, укључујући методе плаћања које су доступне за обедовање, храну за понети или доставу.


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Плаћање готовином

Готовинске уплате се сада ревидирају и прате, у сваком тренутку можете да видите колико готовине имате у свом ресторану, проверите који члан особља је наплатио и када.

Дозволите различите начине плаћања за различите врсте поруџбина

Можете да подесите који су начини плаћања доступни за обедовање, понети или доставу. На пример, можете дозволити готовинско плаћање за вечеру, али само плаћање кредитном картицом за испоруку.

Није потребна опрема

Одмах почните да прикупљате плаћања картицама и гоогле/аппле, без икаквих скупих ПОС уређаја, уговора или месечних накнада.

Стрипе партнерство

Удружили смо се са Стрипе-ом како бисмо вам пружили најбоље искуство обраде плаћања. Можете одмах да почнете да примате уплате, на свом налогу где можете сами да управљате када ћете добити своје исплате.

Скенирајте за плаћање

Купци могу да плате или поделе свој рачун за стол само скенирањем његовог кр кода, користећи готовину, кредитну картицу или чак гоогле/аппле паи. Уштедите на накнадама за трансакције и сами подела рачуна.


Прихватите уплате од својих клијената лакше него икад, користећи готовину, кредитну картицу или чак гоогле/аппле паи


Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање

Често постављана питања

питање: Који начини плаћања су подржани?
Подржавамо различите начине плаћања, укључујући готовину, кредитне картице и Гоогле/Аппле Паи. Својим клијентима можете понудити низ опција за њихову удобност.
питање: Могу ли да пратим готовинска плаћања у свом ресторану?
Да можете. Готовинска плаћања се ревидирају и прате кроз наш систем. Можете лако да пратите колико готовине има на располагању, проверите који члан особља је прикупио уплату и пратите време плаћања.
питање: Могу ли да подесим различите начине плаћања за различите врсте поруџбина?
Апсолутно! Имате флексибилност да подесите различите начине плаћања на основу типова поруџбина. На пример, можете дозволити готовинско плаћање за вечеру и плаћање кредитном картицом за испоруку, дајући вам потпуну контролу над начином на који се плаћања прихватају.
питање: Да ли је за плаћање картицама потребна скупа ПОС опрема?
Не, нису потребни скупи ПОС уређаји, уговори или месечне накнаде. Можете одмах да почнете да прикупљате плаћања картицама и Гоогле/Аппле без потребе за скупом опремом. То је решење без проблема за ваше пословање.
питање: Реците ми више о Стрипе партнерству.
Поносни смо што смо се удружили са Стрипе-ом како бисмо вам пружили најбоље искуство обраде плаћања. Можете одмах да почнете да примате уплате и да имате потпуну контролу над тим када примате исплате на свој налог.
питање: Да ли купци могу да користе скенирање КР кода за плаћање?
Да, купци могу да плате или поделе свој рачун за стол једноставним скенирањем КР кода. Они могу изабрати да плаћају готовином, кредитном картицом или чак Гоогле/Аппле Паи. Ова функција штеди на накнадама за трансакције и поједностављује процес плаћања.
питање: Да ли су подаци о плаћању мојих клијената безбедни?
Апсолутно, приоритет нам је безбедност података о плаћању ваших клијената. Користимо напредне мере шифровања и безбедности да бисмо заштитили осетљиве информације, обезбеђујући безбедно и безбрижно искуство плаћања.
питање: Које су опције валуте доступне за плаћања?
Можете бирати између широког спектра валутних опција да бисте се прилагодили међународним клијентима. Подесите жељену валуту за трансакције и наш систем ће управљати конверзијама по потреби.
питање: Могу ли да понудим попусте или промоције уз одређене начине плаћања?
Да, имате флексибилност да нудите попусте или промоције на основу начина плаћања који су одабрали ваши клијенти. То је одличан начин да се подстакну одређене опције плаћања и повећа продаја.
питање: Постоје ли накнаде за трансакције за коришћење одређених метода плаћања?
Накнаде за трансакције могу да варирају у зависности од начина плаћања. Можете прегледати и одабрати најисплативије опције за ваше пословање. Наш систем пружа транспарентност у вези са свим повезаним накнадама.
питање: Колико брзо могу да приступим средствима са онлајн плаћања?
Уз наше партнере за обраду плаћања, можете уживати у брзом приступу средствима. Времена исплате могу да варирају, али ви имате контролу над тим када и колико често примате исплате.

Потребно је само минут да започнете

Региструјте се бесплатно сада
Није потребна кредитна картица или плаћање