Веднаш управувајте со вашето мени

Ажурирањата и прилагодувањата на менито во реално време се олеснети.

Нашиот систем за управување со мени ви дава овластување да правите инстантни промени во вашето мени, да додавате нови ставки и да ги приспособите понудите според преференциите на вашите клиенти. Кажете им збогум на застарените менија на хартија!


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Ажурирања во реално време

Ажурирајте ги ставките од менито, цените и описите во реално време од каде било, осигурувајќи се дека вашите клиенти секогаш имаат пристап до најновите понуди.

Прилагодување

Додадете слики, описи, цени, поврзани артикли, надпродажби, поставете ги потребните опции, белешки и многу повеќе! Прилагодете го вашето мени за да ги задоволи вкусовите на вашите клиенти и вашата деловна логика. Лесно додавајте, уредувајте или отстранувајте ставки и категории за да го одржите вашето мени свежо и примамливо.

Поддршка за повеќе локации

Управувајте со менијата за повеќе локации со леснотија. Одржувајте доследност во сите ваши ресторани или приспособете ги понудите врз основа на локалните преференции.

Информации за алергени

Обезбедете суштински информации за алергени за секоја ставка од менито, помагајќи им на клиентите да направат информиран избор и да ги задоволат диететските потреби.

Анализа на менито

Добијте увид во преференциите на клиентите со аналитика на менито. Идентификувајте популарни јадења и оптимизирајте го вашето мени за подобра профитабилност.

Повеќејазична поддршка

Допрете до поширока публика со поддршка за повеќе јазици. Лесно преведете ги вашите ставки од менито и описите за да се грижите за различни групи клиенти.

Примени ограничувања

Поставете ги вашите преференции за она што е достапно на вашето јадење во менито, земањето или испораката.

Промоции

Зголемете ја вашата продажба и ангажирајте клиенти со промотивни кампањи. Лесно креирајте и управувајте со попусти, специјални понуди и сезонски промоции за да го придвижите сообраќајот до вашиот ресторан.


Ажурирајте ги менијата, додавајте нови ставки и приспособете ги понудите без напор во реално време со нашиот систем за управување со мени, лесен за корисниците.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Колку често можам да го ажурирам моето мени?
Можете да го ажурирате вашето мени толку често колку што е потребно. Нашиот систем овозможува промени во менито во реално време, за да можете да ги одржувате вашите понуди свежи и ажурирани.
Прашање: Може ли да го прилагодам моето мени за различни локации?
Да, можете да ги приспособите менијата за повеќе локации. Прилагодете ги вашите понуди врз основа на локалните преференции или одржувајте конзистентност во сите ваши ресторани.
Прашање: Дали се обезбедени информации за алергени за ставките од менито?
Апсолутно! Ние обезбедуваме информации за алергени за секоја ставка од менито, осигурувајќи дека вашите клиенти со диететски потреби можат да направат информиран избор.
Прашање: Како може анализата на менито да биде од корист за мојот бизнис?
Анализата на менито може да ви помогне да ги идентификувате популарните јадења, да ги разберете преференциите на клиентите и да го оптимизирате вашето мени за подобра профитабилност. Тоа е вредна алатка за сопствениците на ресторани.
Прашање: Дали има ограничување на бројот на ставки од менито што можам да ги додадам?
Обично нема ограничување за бројот на ставки од менито што можете да ги додадете. Можете да го проширите вашето мени колку што сакате за да се грижите за различни вкусови и преференции.
Прашање: Дали обезбедувате обука за користење на системот за управување со менито?
Да, ние нудиме обука и поддршка за да ви помогнеме да го извлечете максимумот од нашиот систем за управување со менито. Нашиот тим ќе ви помогне во учењето на јажињата.
Прашање: Како да додадам слики во ставките од моето мени?
Додавањето слики во ставките од менито е лесно. Едноставно одете до ставката од менито во системот и можете да прикачувате слики за да ја подобрите визуелната привлечност на вашите понуди.
Прашање: Дали има мобилна апликација за управување со моето мени во движење?
Не е потребна апликација, само најавете се во вашата административна област со вашата сметка и можете да управувате со вашето мени од каде било.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање