Menaxhoni menjëherë menunë tuaj

Përditësimet dhe personalizimi i menusë në kohë reale janë bërë të lehta.

Sistemi ynë i menaxhimit të menusë ju fuqizon të bëni ndryshime të menjëhershme në menunë tuaj, të shtoni artikuj të rinj dhe të përshtatni ofertat sipas preferencave të klientëve tuaj. Thuaj lamtumirë menyve të vjetruara të letrës!


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Përditësimet në kohë reale

Përditësoni artikujt e menysë, çmimet dhe përshkrimet tuaja në kohë reale nga kudo, duke u siguruar që klientët tuaj të kenë gjithmonë akses në ofertat më të fundit.

Përshtatje

Shtoni imazhe, përshkrime, çmime, artikuj të lidhur, shitje, vendosni opsionet e kërkuara, shënime dhe shumë më tepër! Përshtateni menunë tuaj për të përmbushur shijet e klientëve tuaj dhe logjikën e biznesit tuaj. Shtoni, modifikoni ose hiqni me lehtësi artikuj dhe kategori për ta mbajtur menunë tuaj të freskët dhe tërheqëse.

Mbështetje me shumë vendndodhje

Menaxhoni me lehtësi menutë për shumë vendndodhje. Mbani qëndrueshmëri në të gjitha restorantet tuaja ose përshtatni ofertat bazuar në preferencat lokale.

Informacion mbi alergjenin

Jepni informacion thelbësor për alergjenët për çdo artikull të menysë, duke ndihmuar klientët të bëjnë zgjedhje të informuara dhe të plotësojnë nevojat dietike.

Analiza e menysë

Fitoni njohuri për preferencat e klientëve me analitikën e menusë. Identifikoni pjatat e njohura dhe optimizoni menunë tuaj për përfitim më të mirë.

Mbështetje shumëgjuhëshe

Arritni një audiencë më të gjerë me mbështetjen për shumë gjuhë. Përktheni me lehtësi artikujt dhe përshkrimet e menusë tuaj për t'iu përgjigjur grupeve të ndryshme të klientëve.

Aplikoni kufizime

Vendosni preferencat tuaja për atë që është e disponueshme në menunë tuaj të ngrënies, marrjes me vete ose dërgesës.

Promovimet

Rritni shitjet tuaja dhe angazhoni klientët me fushata promovuese. Krijoni dhe menaxhoni me lehtësi zbritjet, ofertat speciale dhe promovimet sezonale për të nxitur trafikun në restorantin tuaj.


Përditësoni pa mundim menutë, shtoni artikuj të rinj dhe personalizoni ofertat në kohë reale me sistemin tonë të menaxhimit të menusë miqësore për përdoruesit.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Sa shpesh mund ta përditësoj menunë time?
Ju mund ta përditësoni menunë tuaj sa herë që të nevojitet. Sistemi ynë lejon ndryshime të menysë në kohë reale, kështu që ju mund t'i mbani ofertat tuaja të freskëta dhe të përditësuara.
Pyetje: A mund ta personalizoj menunë time për vende të ndryshme?
Po, ju mund të personalizoni menutë për shumë vendndodhje. Përshtatni ofertat tuaja bazuar në preferencat lokale ose ruani qëndrueshmërinë në të gjitha restorantet tuaja.
Pyetje: A jepet informacioni për alergjenët për artikujt e menysë?
Absolutisht! Ne ofrojmë informacione për alergjenët për çdo artikull të menysë, duke siguruar që klientët tuaj me nevoja dietike të mund të bëjnë zgjedhje të informuara.
Pyetje: Si mund të përfitojë nga biznesi im analizat e menusë?
Analizat e menysë mund t'ju ndihmojnë të identifikoni pjatat e njohura, të kuptoni preferencat e klientëve dhe të optimizoni menunë tuaj për përfitim më të mirë. Është një mjet i vlefshëm për pronarët e restoranteve.
Pyetje: A ka një kufi për numrin e artikujve të menysë që mund të shtoj?
Zakonisht nuk ka kufi për numrin e artikujve të menysë që mund të shtoni. Ju mund ta zgjeroni menunë tuaj aq sa ju pëlqen për t'iu përshtatur shijeve dhe preferencave të ndryshme.
Pyetje: A ofroni trajnime për përdorimin e sistemit të menaxhimit të menusë?
Po, ne ofrojmë trajnime dhe mbështetje për t'ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga sistemi ynë i menaxhimit të menusë. Ekipi ynë do t'ju ndihmojë në mësimin e litarëve.
Pyetje: Si mund të shtoj imazhe në artikujt e menysë sime?
Shtimi i imazheve në artikujt tuaj të menusë është i lehtë. Thjesht lundroni te artikulli i menysë në sistem dhe mund të ngarkoni imazhe për të përmirësuar tërheqjen vizuale të ofertave tuaja.
Pyetje: A ka ndonjë aplikacion celular për të menaxhuar menunë time në lëvizje?
Nuk kërkohet asnjë aplikacion, thjesht identifikohuni në zonën tuaj të administratorit me llogarinë tuaj dhe mund të menaxhoni menunë tuaj nga kudo.

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa