Langsung Atur Menu Anjeun

Pembaruan ménu sacara real-time sareng kustomisasi janten gampang.

Sistem manajemén ménu kami ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarobih ménu anjeun sacara instan, nambihan barang-barang énggal, sareng nyaluyukeun panawaran pikeun kahoyong konsumén anjeun. Ucapkeun pamit ka ménu kertas luntur!


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Apdet sacara real-time

Apdet item ménu anjeun, harga, sareng déskripsi sacara real-time ti mana waé, mastikeun yén palanggan anjeun salawasna ngagaduhan aksés kana panawaran panganyarna.

Kustomisasi

Tambihkeun gambar, déskripsi, harga, barang anu aya hubunganana, upsells, set pilihan anu diperyogikeun, catetan sareng seueur deui! Sesuaikeun ménu anjeun pikeun nyumponan rasa palanggan sareng logika bisnis anjeun. Gampang tambahkeun, édit, atanapi cabut item sareng kategori pikeun ngajaga ménu anjeun seger sareng pikaresepeun.

Rojongan multi-lokasi

Atur ménu pikeun sababaraha lokasi kalayan gampang. Pertahankeun konsistensi dina sadaya réstoran anjeun atanapi adaptasi panawaran dumasar kana kahoyong lokal.

Émbaran Allergén

Nyadiakeun informasi allergen penting pikeun tiap item menu, nulungan konsumén nyieun pilihan informed tur nampung kabutuhan dietary.

Ménu Analytics

Kéngingkeun wawasan ngeunaan kahoyong palanggan nganggo analitik ménu. Identipikasi masakan populér sareng optimalkeun ménu anjeun pikeun kauntungan anu langkung saé.

Rojongan Multilingual

Jangkau panongton anu langkung lega kalayan dukungan pikeun sababaraha basa. Gampang narjamahkeun item ménu sareng déskripsi anjeun pikeun nyayogikeun rupa-rupa grup palanggan.

Larapkeun larangan

Setel karesep anjeun pikeun naon anu sayogi dina tuangeun anjeun dina ménu, angkat atanapi kiriman.

promosi

Ningkatkeun penjualan anjeun sareng kalibet para palanggan sareng kampanye promosi. Gampang nyieun sareng ngatur diskon, nawaran khusus, sareng promosi musiman pikeun ngajalankeun lalu lintas ka réstoran anjeun.


Ngapdet ménu, tambahkeun barang énggal, sareng ngaropea panawaran sacara real-time nganggo sistem manajemén ménu anu ramah-pamaké.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Sabaraha lami abdi tiasa ngamutahirkeun ménu kuring?
Anjeun tiasa ngamutahirkeun ménu anjeun sering upami diperyogikeun. Sistem kami ngamungkinkeun parobihan ménu sacara real-time, ku kituna anjeun tiasa ngajaga panawaran anjeun seger sareng up-to-date.
Patarosan: Dupi abdi tiasa ngaropea menu kuring pikeun lokasi béda?
Leres, anjeun tiasa nyaluyukeun ménu pikeun sababaraha lokasi. Adaptasikeun panawaran anjeun dumasar kana kahoyong lokal atanapi mertahankeun konsistensi dina sadaya réstoran anjeun.
Patarosan: Dupi informasi allergen disadiakeun pikeun item menu?
Leres pisan! Urang nyadiakeun informasi allergen pikeun tiap item menu, mastikeun yén konsumén Anjeun kalawan kaperluan dietary bisa nyieun pilihan informed.
Patarosan: Kumaha ménu analytics tiasa nguntungkeun bisnis kuring?
Analitik menu tiasa ngabantosan anjeun ngaidentipikasi masakan populér, ngartos kahoyong pelanggan, sareng ngaoptimalkeun ménu anjeun pikeun kauntungan anu langkung saé. Éta mangrupikeun alat anu berharga pikeun pamilik réstoran.
Patarosan: Dupi aya wates pikeun jumlah item menu abdi tiasa nambahkeun?
Biasana henteu aya wates pikeun jumlah item ménu anu anjeun tiasa tambahkeun. Anjeun tiasa ngalegaan ménu anjeun saloba anjeun resep pikeun ngalayanan sagala rupa rasa sareng karesep.
Patarosan: Naha anjeun nyayogikeun pelatihan ngeunaan ngagunakeun sistem manajemén ménu?
Leres, kami nawiskeun pelatihan sareng dukungan pikeun ngabantosan anjeun mangpaatkeun sistem manajemén ménu kami. Tim kami bakal ngabantosan anjeun diajar tali.
Patarosan: Kumaha cara kuring nambihan gambar kana item ménu kuring?
Nambahkeun gambar kana item menu anjeun gampang. Kantun arahkeun ka item ménu dina sistem, sareng anjeun tiasa unggah gambar pikeun ningkatkeun daya tarik visual ngeunaan panawaran anjeun.
Patarosan: Naha aya aplikasi sélulér pikeun ngatur ménu kuring dina perjalanan?
Henteu aya aplikasi anu diperyogikeun, cukup login ka daérah admin anjeun nganggo akun anjeun sareng anjeun tiasa ngatur ménu anjeun ti mana waé.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun