Langsung Atur Menu Panjenengan

Nganyari menu wektu nyata lan kustomisasi digawe gampang.

Sistem manajemen menu kita ngidini sampeyan nggawe owah-owahan cepet menyang menu, nambah item anyar, lan ngatur penawaran kanggo preferensi pelanggan. Ngomong pamit kanggo menu kertas outdated!


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Nganyari wektu nyata

Nganyari item menu, rega, lan katrangan ing wektu nyata saka ngendi wae, mesthekake yen pelanggan tansah duwe akses menyang penawaran paling anyar.

Kustomisasi

Tambah gambar, deskripsi, rega, item sing gegandhengan, upsells, nyetel opsi sing dibutuhake, cathetan lan liya-liyane! Ngatur menu sampeyan kanggo nyukupi selera pelanggan lan logika bisnis sampeyan. Tambah, sunting, utawa mbusak item lan kategori kanthi gampang supaya menu sampeyan tetep seger lan nyenengake.

Dhukungan multi-lokasi

Ngatur menu kanggo macem-macem lokasi kanthi gampang. Njaga konsistensi ing kabeh restoran utawa ngganti penawaran adhedhasar preferensi lokal.

Informasi Alergen

Nyedhiyani informasi alergen sing penting kanggo saben item menu, ngewangi pelanggan nggawe pilihan sing tepat lan nyukupi kabutuhan diet.

Menu Analytics

Entuk wawasan babagan preferensi pelanggan kanthi analitik menu. Ngenali sajian populer lan ngoptimalake menu kanggo bathi sing luwih apik.

Dhukungan Multilingual

Tekan pamirsa sing luwih akeh kanthi dhukungan kanggo macem-macem basa. Terjemahake item menu lan deskripsi kanthi gampang kanggo nyukupi macem-macem klompok pelanggan.

Nerapake watesan

Setel pilihan kanggo apa sing kasedhiya ing dining ing menu, njupuk adoh utawa pangiriman.

promosi

Ningkatake dodolan lan melu pelanggan nganggo kampanye promosi. Gawe lan atur diskon, penawaran khusus, lan promosi musiman kanthi gampang kanggo ngarahake lalu lintas menyang restoran sampeyan.


Nganyari menu kanthi gampang, nambah item anyar, lan ngatur penawaran ing wektu nyata kanthi sistem manajemen menu sing ramah pangguna.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Sepira kerepe aku bisa nganyari menu?
Sampeyan bisa nganyari menu kanthi asring yen perlu. Sistem kita ngidini owah-owahan menu wektu nyata, supaya sampeyan bisa nyimpen penawaran sampeyan seger lan paling anyar.
Pitakonan: Apa aku bisa ngatur menu kanggo macem-macem lokasi?
Ya, sampeyan bisa ngatur menu kanggo macem-macem lokasi. Atur penawaran sampeyan adhedhasar preferensi lokal utawa njaga konsistensi ing kabeh restoran sampeyan.
Pitakonan: Apa informasi alergen diwenehake kanggo item menu?
Pancen! We nyedhiyani informasi alergen kanggo saben item menu, mesthekake yen pelanggan karo kabutuhan dietary bisa nggawe pilihan informed.
Pitakonan: Kepiye analytics menu bisa entuk manfaat kanggo bisnisku?
Analitik menu bisa mbantu sampeyan ngenali sajian populer, ngerti preferensi pelanggan, lan ngoptimalake menu kanggo entuk bathi sing luwih apik. Iki minangka alat sing migunani kanggo pamilik restoran.
Pitakonan: Apa ana watesan kanggo jumlah item menu aku bisa nambah?
Biasane ora ana watesan kanggo jumlah item menu sing bisa ditambahake. Sampeyan bisa nggedhekake menu kaya sing dikarepake kanggo ngebaki macem-macem rasa lan pilihan.
Pitakonan: Apa sampeyan menehi pelatihan babagan nggunakake sistem manajemen menu?
Ya, kita nawakake latihan lan dhukungan kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake sistem manajemen menu. Tim kita bakal nulung sampeyan sinau tali.
Pitakonan: Kepiye carane nambah gambar menyang item menu?
Nambahake gambar menyang item menu iku gampang. Cukup navigasi menyang item menu ing sistem, lan sampeyan bisa ngunggah gambar kanggo nambah daya tarik visual saka kurban.
Pitakonan: Apa ana aplikasi seluler kanggo ngatur menu nalika lelungan?
Ora ana aplikasi sing dibutuhake, mung mlebu menyang area admin nganggo akun sampeyan lan sampeyan bisa ngatur menu saka ngendi wae.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake