Renditja pa probleme

Përmirësoni procesin e menaxhimit të porosive tuaja për të përmirësuar kënaqësinë e klientit.

Ngritni shërbimet tuaja në dorëzim duke menaxhuar dhe përpunuar në mënyrë efikase porositë, duke siguruar një përvojë pa probleme si për klientët ashtu edhe për stafin tuaj.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Porositja online

Mundësoni klientët të bëjnë porosi për ushqim në internet përmes faqes së internetit ose aplikacionit tuaj celular, duke rritur komoditetin dhe aksesin.

Ndjekja e porosive

Siguroni ndjekjen e porosive në kohë reale për klientët, duke i lejuar ata të monitorojnë statusin e porosive të tyre në dorëzim nga përgatitja deri në dorëzim.

Marrja pa kontakt

Zbatoni opsionet e marrjes pa kontakt për të garantuar sigurinë dhe komoditetin e klientëve që marrin porositë e tyre në dorëzim.

Menu e personalizueshme

Menaxhoni dhe personalizoni me lehtësi menunë tuaj të ushqimit, duke përfshirë çmimin, disponueshmërinë e artikujve dhe promovime speciale.

Integrimi i pagesave

Integroni opsionet e sigurta dhe të përshtatshme të pagesës për të thjeshtuar procesin e arkëtimit për porositë në dorëzim.

Njoftimet e klientit

Njoftoni automatikisht klientët për konfirmimin e porosisë, kohën e vlerësuar të marrjes dhe përditësimet e statusit përmes emailit ose SMS.

Vlerësimi i kohës

Jepuni klientëve vlerësime të sakta kohore për porositë në dorëzim, duke u siguruar që ata të jenë gati për marrjen në kohë.


Menaxhoni dhe përpunoni me efikasitet porositë për ushqim për restorantin ose biznesin tuaj.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Si mund të bëjnë klientët porosi online?
Klientët mund të bëjnë me lehtësi porosi online përmes faqes së internetit të restorantit tuaj ose aplikacionit celular të dedikuar, duke zgjedhur artikuj nga menyja juaj e personalizueshme.
Pyetje: Si u sjell përfitim klientëve ndjekja e porosive?
Gjurmimi i porosive u siguron klientëve përditësime në kohë reale mbi statusin e porosive të tyre, duke ofruar transparencë dhe qetësi mendore gjatë gjithë procesit.
Pyetje: Cilat janë avantazhet e marrjes pa kontakt?
Opsionet e marrjes pa kontakt i japin përparësi sigurisë duke minimizuar kontaktin fizik midis stafit dhe klientëve gjatë procesit të marrjes së porosisë.
Pyetje: A mund ta personalizoj menunë e ushqimit për restorantin tim?
Po, ju keni fleksibilitetin për të personalizuar menunë tuaj të ushqimit, duke përfshirë detajet e artikujve, çmimet, disponueshmërinë dhe ofertat promocionale.

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa