Drejtoni operacionet e tabelës

Optimizoni shpërndarjen e tabelave dhe përmirësoni përvojën e klientit me sistemin tonë gjithëpërfshirës të menaxhimit të tabelave.

Pavarësisht nëse drejtoni një restorant, shërbim në dhomë hoteli ose shërbim në plazh, sistemi ynë i menaxhimit të tavolinave ju lejon të menaxhoni në mënyrë efikase tavolinat, të gjurmoni disponueshmërinë dhe të caktoni rezervime. Çdo tabelë vjen me kodin e vet QR për porositjen e menjëhershme dhe pagesën ose shikimin e menysë.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Rezervimi i tavolinës

Menaxhoni me lehtësi rezervimet e tavolinave, duke u siguruar që mysafirët tuaj të kenë një përvojë të qetë ngrënieje.

Ndjekja e disponueshmërisë së tabelës

Gjurmo disponueshmërinë e tabelës në kohë reale, duke reduktuar kohën e pritjes dhe duke optimizuar qarkullimin e tabelave.

Renditja e kodit QR

Çdo tavolinë është e pajisur me një kod QR për porositjen dhe pagesën e menjëhershme, duke përmirësuar efikasitetin dhe komoditetin.

Sinjalizime të personalizueshme të tabelës

Vendosni sinjalizime të personalizueshme për kërkesa të veçanta ose të ftuar VIP për të ofruar shërbim të personalizuar.

Përdoreni si të doni

Ne i quajmë tavolina, por në thelb është një sistem fleksibël që mund të përdoret për çdo lloj shërbimi, duke përfshirë shezlongët buzë plazhit, shërbimin në dhomë hoteli etj. Klientët tuaj thjesht mund të skanojnë dhe porosisin


Organizoni dhe menaxhoni me efikasitet tavolinat, gjurmoni disponueshmërinë dhe caktoni rezervime për restorantin, kafenenë, barin ose hotelin tuaj.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Si funksionon sistemi i menaxhimit të tabelave?
Sistemi ynë i menaxhimit të tavolinave ju lejon të organizoni në mënyrë efikase tabelat, të gjurmoni disponueshmërinë, të caktoni rezervime dhe të ofroni porositje të kodit QR për shërbimin pa probleme të klientit.
Pyetje: Cilat janë përfitimet e përdorimit të menaxhimit të tabelave?
Përdorimi i menaxhimit të tabelave redukton kohën e pritjes, optimizon qarkullimin e tabelave, ofron komoditet me porositjen e kodit QR dhe mundëson shërbimin e personalizuar përmes sinjalizimeve të personalizueshme.
Pyetje: A është sistemi i personalizueshëm për biznese të ndryshme?
Po, sistemi i menaxhimit të tavolinave mund të personalizohet për t'iu përshtatur bizneseve të ndryshme, duke përfshirë restorantet, hotelet dhe shërbimet buzë plazhit, për të përmbushur nevojat dhe preferencat e tyre specifike.

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa