Çmimet

Strukturë e thjeshtë çmimi që përshtatet me biznesin tuaj

Ne ju tarifojmë vetëm për atë që përdorni, me tarifa transaksioni vetëm për porositë e përfunduara. Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë konfigurimi dhe nuk tarifojmë asnjë tarifë të fshehur. Ju mund të filloni të përdorni sistemin tonë menjëherë dhe mund ta përmirësoni në një plan me pagesë në çdo kohë kur rritni biznesin tuaj.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa
Falas përgjithmonë

€0.00


Drejtoni një biznes të vogël? Ju kemi mbuluar!
 • 2%
  Tarifa e transaksionit
 • Faqe interneti falas
 • 3
  Gjuhët
 • 3
  Anëtarët e stafit
 • 5
  Kategoritë
 • 100
  Produktet
 • 10
  Tabelat
 • 5
  Promovimet
 • 2
  Imazhet për artikullin e menysë
Premium

€99.99


Ulni tarifat e transaksionit dhe merrni më shumë veçori, duke përfshirë gjenerimin e menusë së AI
 • 1%
  Tarifa e transaksionit
 • Faqe interneti falas
 • 125
  Gjuhët
 • 50
  Anëtarët e stafit
 • 50
  Kategoritë
 • 500
  Produktet
 • 50
  Tabelat
 • 100
  Promovimet
 • 10
  Imazhet për artikullin e menysë
Me porosi

€0.00


Flisni me ne dhe ne do të krijojmë një plan për ju me të gjitha veçoritë që ju nevojiten dhe pa tarifa transaksioni.
 • 0%
  Tarifa e transaksionit
 • Faqe interneti falas
 • 125
  Gjuhët
 • 500
  Anëtarët e stafit
 • 200
  Kategoritë
 • 1000
  Produktet
 • 1500
  Tabelat
 • 1000
  Promovimet
 • 20
  Imazhet për artikullin e menysë
*Tarifat e transaksioneve me shirita bazohen në listën e tyre të çmimeve dhe nuk përfshihen në tarifat tona të transaksionit. Kjo është

Plan falas përgjithmonë

Ne marrim çmimin për t'u kujdesur për pronarët e bizneseve të vogla dhe ne ofrojmë një plan falas përgjithmonë që ju lejon të përdorni sistemin tonë falas, duke kufizuar paksa disa pjesë të funksionalitetit që zbatohen për një biznes të vogël, si numri i stafit ose artikujt e menusë . Mund të përmirësoni në një plan me pagesë në çdo kohë kur rritni biznesin tuaj.

Nuk ka tarifa konfigurimi

Ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë konfigurimi, ju mund të filloni të përdorni sistemin tonë menjëherë.

Asnjë tarifë e fshehur

Paguani vetëm për porositë e përfunduara një përqindje deri në 1%. Nuk ka tarifa të fshehura, ju paguani vetëm për atë që përdorni.

Asnjë kontratë

Ne nuk ju mbyllim në asnjë kontratë, ju mund ta anuloni abonimin tuaj në çdo kohë.

Nuk kërkohet kartë krediti ose POS

Ju mund të filloni të përdorni sistemin tonë menjëherë, nuk kërkohen sisteme të kartave të kreditit ose POS.


Ne ofrojmë një strukturë të thjeshtë çmimi që përshtatet me biznesin tuaj. Ne ofrojmë një plan falas përgjithmonë, i cili është i përsosur për bizneset e vogla, dhe ne ofrojmë një plan me pagesë, i cili është i përsosur për bizneset e mesme dhe të mëdha më kërkuese. Mund të përmirësoni në një plan me pagesë në çdo kohë kur rritni biznesin tuaj.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Pse e ofroni falas?
Ne besojmë në ndihmën e pronarëve të bizneseve të vogla dhe duam t'i ndihmojmë ata të rrisin biznesin e tyre. Ne ofrojmë një plan falas përgjithmonë që ju lejon të përdorni sistemin tonë falas, duke kufizuar paksa disa pjesë të funksionalitetit që zbatohen për një biznes të vogël, si numri i stafit ose artikujt e menysë. Mund të përmirësoni në një plan me pagesë në çdo kohë kur rritni biznesin tuaj.

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa