GIVEAMENU

Platforma e Menaxhimit të Kafenesë së Restoranteve

Platforma e menaxhimit të gjitha në një për restorantin dhe kafenenë tuaj që do të sjellë përvojën më të mirë për klientët tuaj dhe klientët tuaj.

Oh, dhe madje ka një plan falas përgjithmonë!

Regjistrohu falas tani

Nuk kërkohet kartë krediti


Merrni të gjitha veçoritë falas dhe paguani vetëm 1% për porositë e përfunduara


Skanimi i kodit QR të tabelës

Lejojini klientët të skanojnë kodet QR në tavolina për të parë menutë, për të bërë porosi, për të kërkuar shërbime apo edhe për të paguar ose ndarë faturat e tyre.

Lexo më shumë
Paguani lehtë

Pranoni pagesat nga klientët tuaj më lehtë se kurrë, duke përdorur para në dorë, kartë krediti apo edhe google/apple pay

Lexo më shumë
Merrni një faqe interneti falas përgjithmonë.

Merrni një faqe interneti falas për restorantin/kafenë/barin tuaj për të shfaqur menunë tuaj, për të marrë porosi online dhe më shumë.

Lexo më shumë
Menaxhoni menjëherë menunë tuaj

Përditësoni pa mundim menutë, shtoni artikuj të rinj dhe personalizoni ofertat në kohë reale me sistemin tonë të menaxhimit të menusë miqësore për përdoruesit.

Lexo më shumë
Menaxhimi i porosive në kohë reale

Menaxhoni dhe monitoroni me efikasitet porositë në kohë reale me ekranet e statusit të porosive drejtpërdrejt në kuzhinë dhe bar.

Lexo më shumë
Rritni të ardhurat me shitjen e lartë

Rritni të ardhurat tuaja dhe përmirësoni shërbimin ndaj klientit me veçoritë tona të shitjes dhe bakshishit.

Lexo më shumë
Rritja e angazhimit të klientit

Tërhiqni dhe mbani klientët me promovime të synuara të përshtatura për preferencat e tyre dhe metodat e porositjes.

Lexo më shumë
Renditja pa probleme

Menaxhoni dhe përpunoni me efikasitet porositë për ushqim për restorantin ose biznesin tuaj.

Lexo më shumë
Drejtoni operacionet e tabelës

Organizoni dhe menaxhoni me efikasitet tavolinat, gjurmoni disponueshmërinë dhe caktoni rezervime për restorantin, kafenenë, barin ose hotelin tuaj.

Lexo më shumë

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa
Falas përgjithmonë

€0.00


Drejtoni një biznes të vogël? Ju kemi mbuluar!
 • 2%
  Tarifa e transaksionit
 • Faqe interneti falas
 • 3
  Gjuhët
 • 3
  Anëtarët e stafit
 • 5
  Kategoritë
 • 100
  Produktet
 • 10
  Tabelat
 • 5
  Promovimet
 • 2
  Imazhet për artikullin e menysë
Premium

€99.99


Ulni tarifat e transaksionit dhe merrni më shumë veçori, duke përfshirë gjenerimin e menusë së AI
 • 1%
  Tarifa e transaksionit
 • Faqe interneti falas
 • 125
  Gjuhët
 • 50
  Anëtarët e stafit
 • 50
  Kategoritë
 • 500
  Produktet
 • 50
  Tabelat
 • 100
  Promovimet
 • 10
  Imazhet për artikullin e menysë
Me porosi

€0.00


Flisni me ne dhe ne do të krijojmë një plan për ju me të gjitha veçoritë që ju nevojiten dhe pa tarifa transaksioni.
 • 0%
  Tarifa e transaksionit
 • Faqe interneti falas
 • 125
  Gjuhët
 • 500
  Anëtarët e stafit
 • 200
  Kategoritë
 • 1000
  Produktet
 • 1500
  Tabelat
 • 1000
  Promovimet
 • 20
  Imazhet për artikullin e menysë
*Tarifat e transaksioneve me shirita bazohen në listën e tyre të çmimeve dhe nuk përfshihen në tarifat tona të transaksionit. Kjo është