Skanimi i kodit QR të tabelës

Porositni, shikoni menunë dhe paguani nga tavolina juaj

Një kod unik qr për tavolinë që i lejon klientët ta skanojnë atë dhe të shohin menutë, të bëjnë porosi, të kërkojnë shërbime apo edhe të paguajnë ose ndajnë faturat e tyre, pa humbur kohë duke pritur për një kamarier.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Skanoni për të parë menynë

Klientët mund të skanojnë kodet QR në tabela për të parë menutë. Kurseni kohën dhe paratë e stafit nga printimi i menuve.

Skanoni për të bërë porosinë

Nuk ka qenë kurrë më e lehtë të bësh menjëherë një porosi nga kodi qr, sistemi kujdeset të identifikojë se në cilën tavolinë ndodhen.

Skanoni për të paguar

Klientët mund të paguajnë ose të ndajnë faturën e tavolinës së tyre vetëm duke skanuar kodin qr, duke përdorur para në dorë, kartë krediti apo edhe google/apple pay. Kurseni vetë në tarifat e transaksionit dhe faturat e ndarjes së kohës.

Lehtë për tu konfiguruar

Ju mund të krijoni kodet qr të tabelave nga zona juaj e administratorit me lehtësi dhe t'i printoni ato.


Lejojini klientët të skanojnë kodet QR në tavolina për të parë menutë, për të bërë porosi, për të kërkuar shërbime apo edhe për të paguar ose ndarë faturat e tyre.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Si mund të krijoj një kod tabele qr?
Krijimi i një kodi QR të tabelës është i lehtë. Nga zona juaj e administratorit, lundroni te seksioni i tabelave. Klikoni në ikonën e kodit QR pranë tabelës për të cilën dëshironi të gjeneroni një kod QR. Pasi të krijohet, mund ta printoni dhe ta vendosni në tavolinë.
Pyetje: Çfarë mund të bëjnë klientët me kodin QR të tabelës?
Klientët mund të bëjnë një sërë detyrash duke skanuar kodin QR të tabelës. Ata mund të shikojnë menunë, të bëjnë porosi, të kërkojnë shërbime dhe madje të paguajnë ose ndajnë faturat e tyre, të gjitha nga komoditeti i tryezës së tyre.
Pyetje: A është e sigurt për të paguar përmes kodit QR të tabelës?
Po, është e sigurt. Ne i japim përparësi sigurisë së klientëve tuaj. Kur paguajnë përmes kodit QR, ata mund të përdorin mënyra të ndryshme pagese, duke përfshirë para në dorë, karta krediti ose Google/Apple Pay. Të gjitha transaksionet janë të koduara dhe të sigurta.
Pyetje: Si e identifikon sistemi tabelën?
Sistemi është krijuar për të identifikuar tabelën automatikisht kur klientët skanojnë kodin QR. Ai e di se cilës tabelë i përket kodi QR, duke siguruar përpunimin e saktë të porosive dhe pagesat e faturave.
Pyetje: A mund ta personalizoj pamjen e kodeve QR?
Po, mund ta personalizoni pamjen e kodeve QR që të përputhet me markën e restorantit tuaj. Nga zona juaj e administratorit, ju keni mundësinë për të krijuar dhe dizajnuar kode QR me stilin tuaj të preferuar.
Pyetje: A do të kursejë kjo në kostot e printimit të menusë?
Absolutisht! Duke përdorur kodet e tabelës QR, ju eliminoni nevojën për menutë e printuara, duke ju kursyer para për printimin dhe reduktimin e mbetjeve të letrës. Është një zgjidhje e qëndrueshme dhe me kosto efektive.
Pyetje: Po nëse një klient ka nevojë për ndihmë ose ka kërkesa të veçanta?
Klientët mund të përdorin kodin QR për të kërkuar shërbim ose ndihmë. Stafi ynë do të vihet në dijeni për nevojat e tyre, duke siguruar një përvojë të qetë të ngrënies.
Pyetje: A mund të gjurmoj porositë dhe preferencat e klientëve përmes sistemit?
Po, sistemi ynë ofron gjurmimin e porosive në kohë reale dhe mbledh të dhëna të vlefshme për preferencat e klientëve. Ky informacion mund t'ju ndihmojë të merrni vendime të informuara dhe të përmirësoni përvojën e klientit.
Pyetje: A mund të vendos se cilat tavolina janë të aktivizuara për rezervime?
Po, ju keni kontroll të plotë se cilat tavolina janë të aktivizuara për rezervime. Nga zona juaj e administratorit, mund të menaxhoni lehtësisht cilësimet e tabelës, duke përfshirë preferencat e rezervimit. Zgjidhni cilat tavolina janë të disponueshme për rezervim dhe konfiguroni rregullat e rezervimit për t'iu përshtatur nevojave të restorantit tuaj.
Pyetje: A mund të vendos për sa persona ka kapacitet tavolina?
Absolutisht! Mund ta personalizoni kapacitetin e çdo tavoline bazuar në nevojat e restorantit tuaj. Nga zona juaj e administratorit, konfiguroni me lehtësi kapacitetin e ndenjëseve për secilën tavolinë, duke u siguruar që mund të strehoni numrin e duhur të të ftuarve për një përvojë të shkëlqyer ngrënieje.
Pyetje: A mund të riemëroj një tabelë?
Po, ju keni fleksibilitetin për të riemërtuar një tabelë sipas nevojës për të pasqyruar ndryshimet në paraqitjen ose organizimin e restorantit tuaj. Sidoqoftë, mbani në mend se nëse riemërtoni një tabelë, kodi QR i lidhur me atë tabelë do të duhet të riprintohet për t'u siguruar që përputhet me emrin e ri. Sistemi ynë e bën të lehtë gjenerimin e kodeve QR të përditësuara.
Pyetje: A mund ta vendos logon time brenda kodit QR?
Po, ju mund t'i personalizoni kodet QR me logon e biznesit tuaj. Sistemi ynë përdor logon që ju keni vendosur për biznesin tuaj, duke siguruar që kodet QR të pasqyrojnë identitetin tuaj të markës. Është një mënyrë e shkëlqyer për t'i bërë kodet QR unike dhe të dallueshme menjëherë për klientët tuaj.

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa