Paguani lehtë

Mënyra të shumta pagese, me rregulla që vendosni të zbatueshme për ngrënien, marrjen ose dërgimin.

Ne mbështesim mënyra të shumta pagese, duke përfshirë paratë e gatshme, kartën e kreditit dhe Google/Apple Pay. Mund të caktoni rregulla për secilën mënyrë pagese, duke përfshirë metodat e pagesës të disponueshme për të ngrënë, për të marrë me vete ose për dërgesë.


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pagesa me para në dorë

Pagesat me para në dorë tani kontrollohen dhe gjurmohen, ju mund të shihni sa para keni në restorantin tuaj në çdo kohë, kontrolloni se cili anëtar i stafit ka mbledhur një pagesë dhe kur.

Lejo mënyra të ndryshme pagese për lloje të ndryshme porosish

Mund të caktoni se cilat mënyra pagese janë të disponueshme për ngrënie, marrje ose dorëzim. Për shembull, mund të lejoni pagesa me para në dorë për ngrënie, por vetëm pagesa me kartë krediti për dërgesë.

Nuk ka nevojë për pajisje

Filloni të mblidhni menjëherë pagesat me kartë dhe google/apple, pa asnjë pajisje të kushtueshme POS, kontrata apo tarifa mujore.

Partneritet me shirita

Ne kemi bashkëpunuar me Stripe për t'ju ofruar përvojën më të mirë të përpunimit të pagesave. Mund të filloni të pranoni pagesa menjëherë, në llogarinë tuaj, ku mund të menaxhoni se kur t'i merrni vetë pagesat tuaja.

Skanoni për të paguar

Klientët mund të paguajnë ose të ndajnë faturën e tavolinës së tyre vetëm duke skanuar kodin qr, duke përdorur para në dorë, kartë krediti apo edhe google/apple pay. Kurseni vetë në tarifat e transaksionit dhe faturat e ndarjes së kohës.


Pranoni pagesat nga klientët tuaj më lehtë se kurrë, duke përdorur para në dorë, kartë krediti apo edhe google/apple pay


Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa

Pyetjet e bëra shpesh

Pyetje: Cilat mënyra pagese mbështeten?
Ne mbështesim një sërë mënyrash pagese, duke përfshirë paratë e gatshme, kartat e kreditit dhe Google/Apple Pay. Ju mund t'u ofroni klientëve tuaj një sërë opsionesh për lehtësinë e tyre.
Pyetje: A mund të gjurmoj pagesat me para në restorantin tim?
Po ti mundesh. Pagesat me para në dorë auditohen dhe gjurmohen përmes sistemit tonë. Mund të monitoroni lehtësisht sa para ka në dorë, të kontrolloni se cili anëtar i stafit ka mbledhur një pagesë dhe të gjurmoni kohën e pagesës.
Pyetje: A mund të vendos mënyra të ndryshme pagese për lloje të ndryshme porosish?
Absolutisht! Ju keni fleksibilitetin për të vendosur mënyra të ndryshme pagese bazuar në llojet e porosive. Për shembull, mund të lejoni pagesa me para në dorë për ngrënie dhe pagesa me kartë krediti për dërgesë, duke ju dhënë kontroll të plotë mbi mënyrën se si pranohen pagesat.
Pyetje: A nevojiten pajisje të shtrenjta POS për pagesat me kartë?
Jo, pajisjet e shtrenjta POS, kontratat ose tarifat mujore nuk kërkohen. Mund të filloni menjëherë të grumbulloni pagesa me kartë dhe Google/Apple pa pasur nevojë për pajisje të kushtueshme. Është një zgjidhje pa probleme për biznesin tuaj.
Pyetje: Më trego më shumë për partneritetin Stripe.
Ne jemi krenarë që kemi bashkëpunuar me Stripe për t'ju ofruar përvojën më të mirë të përpunimit të pagesave. Ju mund të filloni të pranoni pagesa menjëherë dhe të keni kontroll të plotë se kur i merrni pagesat tuaja në llogarinë tuaj.
Pyetje: A mund të përdorin klientët skanimin e kodit QR për të paguar?
Po, klientët mund të paguajnë ose ndajnë faturën e tavolinës duke skanuar thjesht kodin QR. Ata mund të zgjedhin të paguajnë me para në dorë, kartë krediti apo edhe Google/Apple Pay. Kjo veçori kursen në tarifat e transaksionit dhe thjeshton procesin e pagesës.
Pyetje: A janë të sigurta të dhënat e pagesave të klientëve të mi?
Absolutisht, ne i japim përparësi sigurisë së të dhënave të pagesave të klientëve tuaj. Ne përdorim kriptim të avancuar dhe masa sigurie për të mbrojtur informacionin e ndjeshëm, duke siguruar një përvojë pagese të sigurt dhe pa shqetësime.
Pyetje: Cilat opsione të monedhës janë të disponueshme për pagesa?
Ju mund të zgjidhni nga një gamë e gjerë opsionesh të monedhës për të akomoduar klientët ndërkombëtarë. Vendosni monedhën tuaj të preferuar për transaksione dhe sistemi ynë do të trajtojë konvertimet sipas nevojës.
Pyetje: A mund të ofroj zbritje ose promovime me mënyra të caktuara pagese?
Po, ju keni fleksibilitetin për të ofruar zbritje ose promovime bazuar në mënyrën e pagesës të zgjedhur nga klientët tuaj. Është një mënyrë e shkëlqyer për të nxitur opsione specifike pagese dhe për të rritur shitjet.
Pyetje: A ka ndonjë tarifë transaksioni për përdorimin e mënyrave specifike të pagesës?
Tarifat e transaksionit mund të ndryshojnë në varësi të mënyrës së pagesës. Ju mund të rishikoni dhe zgjidhni opsionet më ekonomike për biznesin tuaj. Sistemi ynë ofron transparencë në lidhje me çdo tarifë të lidhur.
Pyetje: Sa shpejt mund të aksesoj fondet nga pagesat në internet?
Me partnerët tanë të përpunimit të pagesave, ju mund të gëzoni qasje të shpejtë në fonde. Kohët e pagesës mund të ndryshojnë, por ju keni kontroll se kur dhe sa shpesh i merrni pagesat tuaja.

Duhet vetëm një minutë për të filluar

Regjistrohu falas tani
Nuk kërkohet kartë krediti ose pagesa