Pesenan Takeaway sing mulus

Streamline proses manajemen pesenan takeaway kanggo ningkatake kepuasan pelanggan.

Tingkatake layanan takeaway kanthi ngatur lan ngolah pesenan kanthi efisien, njamin pengalaman sing ora repot kanggo para pelanggan lan staf.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pesenan Online

Aktifake pelanggan kanggo nggawe pesenan takeaway online liwat situs web utawa app seluler, nambah penak lan aksesibilitas.

Nelusuri pesenan

Nyedhiyani pelacakan pesenan wektu nyata kanggo para pelanggan, supaya bisa ngawasi status pesenan takeaway saka persiapan nganti pangiriman.

Pickup Tanpa Kontak

Ngleksanakake opsi pickup tanpa kontak kanggo njamin safety lan penak pelanggan njupuk pesenan takeaway.

Menu sing bisa disesuaikan

Ngatur lan ngatur menu takeaway kanthi gampang, kalebu rega, kasedhiyan item, lan promosi khusus.

Integrasi Pembayaran

Nggabungake pilihan pembayaran sing aman lan trep kanggo nyepetake proses checkout kanggo pesenan takeaway.

Notifikasi Pelanggan

Ngabari pelanggan kanthi otomatis babagan konfirmasi pesenan, perkiraan wektu njupuk, lan nganyari status liwat email utawa SMS.

Estimasi Wektu

Nyedhiyani pelanggan kanthi prakiraan wektu sing akurat kanggo pesenan takeaway, mesthekake yen wis siyap kanggo njupuk ing wektu.


Ngatur lan ngolah pesenan takeaway kanthi efisien kanggo restoran utawa bisnis sampeyan.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye pelanggan bisa nggawe pesenan takeaway online?
Pelanggan bisa kanthi gampang nggawe pesenan takeaway online liwat situs web restoran utawa aplikasi seluler khusus, milih item saka menu sing bisa disesuaikan.
Pitakonan: Kepiye pelacakan pesenan entuk manfaat kanggo pelanggan?
Pelacakan pesenan menehi pelanggan nganyari wektu nyata babagan status pesenan, menehi transparansi lan katentreman atine sajrone proses kasebut.
Pitakonan: Apa keuntungan saka pickup tanpa kontak?
Pilihan pickup tanpa kontak prioritas safety kanthi minimalake kontak fisik antarane staf lan pelanggan sajrone proses njupuk pesenan.
Pitakonan: Apa aku bisa ngatur menu takeaway kanggo restoranku?
Ya, sampeyan duwe keluwesan kanggo ngatur menu takeaway, kalebu rincian item, rega, kasedhiyan, lan tawaran promosi.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake