Беспрекорно нарачување на готовина

Рационализирајте го процесот на управување со нарачки за носење за подобрено задоволство на клиентите.

Подигнете ги вашите услуги за носење со ефикасно управување и обработка на нарачките, обезбедувајќи искуство без мака и за вашите клиенти и за персоналот.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Нарачка преку Интернет

Овозможете им на клиентите да прават нарачки преку Интернет преку вашата веб-локација или мобилна апликација, зголемувајќи ја практичноста и пристапноста.

Следење на нарачки

Обезбедете следење на нарачките во реално време за клиентите, овозможувајќи им да го следат статусот на нивните нарачки за носење од подготовка до испорака.

Безконтактно подигање

Спроведување на опции за бесконтактно подигање за да се обезбеди безбедност и удобност на клиентите кои ги подигнуваат своите нарачки за носење.

Приспособливо мени

Лесно управувајте и приспособете го вашето мени за носење, вклучувајќи ги цените, достапноста на артиклите и специјалните промоции.

Интеграција на плаќање

Интегрирајте безбедни и удобни опции за плаќање за да го насочите процесот на наплата за нарачки за носење.

Известувања за клиенти

Автоматски известувајте ги клиентите за потврдата на нарачката, проценетите времиња на подигање и ажурирањата на статусот преку е-пошта или СМС.

Временска проценка

Обезбедете им на клиентите точни проценки за времето за нарачки за носење, осигурувајќи дека се подготвени за подигнување на време.


Ефикасно управувајте и обработувајте нарачки за готовина за вашиот ресторан или бизнис.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Како клиентите можат да прават нарачки за готова храна преку Интернет?
Клиентите можат лесно да прават нарачки преку Интернет преку веб-страницата на вашиот ресторан или посветената мобилна апликација, избирајќи ставки од вашето приспособливо мени.
Прашање: Како им користи на клиентите следењето на нарачките?
Следењето на нарачките им овозможува на клиентите ажурирања во реално време за статусот на нивните нарачки, нудејќи транспарентност и мир во текот на целиот процес.
Прашање: Кои се предностите на бесконтактниот пикап?
Опциите за бесконтактно пикап даваат приоритет на безбедноста со минимизирање на физичкиот контакт помеѓу персоналот и клиентите за време на процесот на преземање нарачки.
Прашање: Може ли да го приспособам менито за готовина за мојот ресторан?
Да, имате флексибилност да го приспособите вашето мени за носење, вклучувајќи детали за ставките, цените, достапноста и промотивните понуди.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање