Ngaronjatkeun Dursasana Palanggan

Ngajalankeun penjualan sareng kasatiaan pelanggan kalayan promosi otomatis sareng pribadi.

Ningkatkeun ingetan palanggan sareng naekeun penjualan ku nawiskeun promosi anu cocog sareng palanggan anjeun. Sistem kami nganalisa sababaraha kritéria pikeun nerapkeun promosi sacara otomatis.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Panawaran sasaran

Nganteurkeun promosi dumasar kana kahoyong palanggan, sajarah pesenan, sareng metode pesenan sapertos tuang, angkat atanapi kiriman, mastikeun relevansi sareng efektivitas.

Pesenan Minimum sareng Maksimum

Setel jumlah pesenan minimum sareng maksimum pikeun cocog pikeun promosi, nyorong para nasabah ningkatkeun nilai pesenan.

Diskon Orde Ulang

Ganjaran kasatiaan palanggan ku nawiskeun diskon pikeun barang atanapi kategori anu sering dipesen.

Ganjaran Frékuénsi Orde

Usaha ulang insentif kalayan promosi dumasar kana jumlah pesenan anu disimpen dina jangka waktu anu ditangtukeun.

Méakkeun bonus milestone

Ajak belanja anu langkung luhur ku nyayogikeun bonus nalika para nasabah ngahontal tonggak belanja dina waktos anu tangtu.

Otomatis atanapi Kode Kupon

Milih panawaran promosi otomatis di Checkout atawa nyadiakeun kode Kupon pikeun konsumén redeem.

Effortless Remarketing

Efisien sambungkeun deui ka konsumén ngaliwatan kampanye pamasaran ulang otomatis anu dipicu ku paripolah mesenna.


Narik sareng nahan palanggan kalayan promosi anu ditujukeun anu cocog sareng karesep sareng metode mesen.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Kumaha cara promosi anu dituju?
Promosi anu disasarkeun dumasar kana kahoyong palanggan, riwayat pesenan, sareng metode pesenan. Sistem kami nganalisa data palanggan pikeun nganteurkeun promosi anu relevan anu nyorong nilai pesenan anu langkung luhur.
Patarosan: Dupi abdi tiasa ngaropea jumlah urutan minimum jeung maksimum pikeun promosi?
Leres, anjeun tiasa nyetél jumlah pesenan minimum sareng maksimum khusus pikeun cocog pikeun promosi, nyaluyukeun kana tujuan bisnis sareng paripolah palanggan anjeun.
Patarosan: Kumaha diskon pesenan ulang ditangtukeun?
Diskon pesenan ulangan diterapkeun kana barang atanapi kategori anu dipesen ku konsumén sababaraha kali, ngaganjar kasatiaan sareng ngadorong pesenan ka hareup.
Patarosan: Naon belanja bonus milestone?
Bonus milestone belanja mangrupikeun ganjaran anu dipasihkeun ka para nasabah nalika aranjeunna ngahontal ambang belanja khusus dina jangka waktu anu ditunjuk, ngadorong belanja anu langkung luhur sareng kasatiaan pelanggan.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun