Meunang bayaran gampang

Sababaraha metode pamayaran, sareng aturan anu anjeun setel tiasa dianggo pikeun tuang, tuang atanapi pangiriman.

Kami ngadukung sababaraha metode pamayaran, kalebet artos, kartu kiridit, sareng Google/Apple Pay. Anjeun tiasa nyetél aturan pikeun unggal metode pamayaran, kalebet metode pamayaran mana anu sayogi pikeun tuang, tuang, atanapi pangiriman.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Mayar ku tunai

pangmayaran Cash ayeuna diaudit sarta dilacak, anjeun tiasa ningali sabaraha tunai anjeun boga di réstoran Anjeun iraha wae, pariksa nu anggota staf geus dikumpulkeun pembayaran a jeung iraha.

Ngidinan metode pamayaran anu béda pikeun jinis pesenan anu béda

Anjeun tiasa nyetél metode pamayaran mana anu sayogi pikeun tuang, tuang, atanapi pangiriman. Contona, anjeun tiasa ngidinan pangmayaran tunai keur dining di, tapi ngan pangmayaran kartu kiridit keur pangiriman.

Taya parabot diperlukeun

Mimitian ngumpulkeun kartu sareng pembayaran google / apel langsung, tanpa alat POS anu mahal, kontrak atanapi biaya bulanan.

partnership belang

Kami parantos gawé bareng sareng Stripe pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman pangolahan pamayaran anu pangsaéna. Anjeun tiasa ngawitan narima pangmayaran langsung, dina akun anjeun sorangan dimana anjeun tiasa ngatur iraha bade meunang payouts anjeun sorangan.

Scan pikeun mayar

Konsumén tiasa mayar atanapi pamisah mayar tagihan méjana ngan ku nyeken kodeu qr na, nganggo artos, kartu kiridit atanapi malah google / apple pay. Simpen dina biaya urus sareng tagihan pamisah waktos nyalira.


Tampa pangmayaran ti palanggan anjeun langkung gampang ti kantos, nganggo artos, kartu kiridit atanapi bahkan google / apple pay


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Métode pembayaran naon anu dirojong?
Kami ngadukung rupa-rupa metode pamayaran, kalebet artos, kartu kiridit, sareng Google/Apple Pay. Anjeun tiasa nawiskeun konsumén Anjeun sauntuyan pilihan pikeun genah maranéhanana.
Patarosan: Dupi abdi tiasa ngalacak pangmayaran tunai di réstoran kuring?
Sumuhun, anjeun tiasa. Pangmayaran tunai diaudit sareng dilacak ngaliwatan sistem kami. Anjeun tiasa sacara gampil ngawas sabaraha duit tunai on leungeun, pariksa nu anggota staf dikumpulkeun pamayaran a, sarta lagu kali mayar.
Patarosan: Dupi abdi tiasa nyetél métode pembayaran béda pikeun jenis pesenan béda?
Leres pisan! Anjeun gaduh kalenturan pikeun nyetél metode pamayaran anu béda dumasar kana jinis pesenan. Salaku conto, anjeun tiasa ngijinkeun pamayaran kontan kanggo tuangeun sareng pamayaran kartu kiridit kanggo pangiriman, masihan anjeun kadali pinuh pikeun kumaha pamayaran ditampi.
Patarosan: Naha alat POS anu mahal diperyogikeun pikeun mayar kartu?
Henteu, alat POS mahal, kontrak, atanapi biaya bulanan henteu diperyogikeun. Anjeun tiasa ngamimitian ngumpulkeun kartu sareng pamayaran Google/Apple langsung tanpa peryogi alat anu mahal. Éta mangrupikeun solusi anu teu repot pikeun bisnis anjeun.
Patarosan: Ngabejaan kuring ngeunaan partnership Stripe.
Kami reueus parantos gawé bareng sareng Stripe pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman pangolahan pembayaran anu pangsaéna. Anjeun tiasa ngamimitian nampi pangmayaran langsung sareng gaduh kadali pinuh nalika anjeun nampi pangmayaran anjeun dina akun anjeun nyalira.
Patarosan: Naha konsumén tiasa nganggo scanning kode QR pikeun mayar?
Leres, para nasabah tiasa mayar atanapi ngabagi tagihan méja ku ngan saukur nyeken kode QR. Aranjeunna tiasa milih mayar nganggo kontan, kartu kiridit, atanapi malah Google / Apple Pay. Fitur ieu ngahémat biaya transaksi sareng nyepetkeun prosés pamayaran.
Patarosan: Naha data pamayaran palanggan kuring aman?
Leres pisan, kami prioritaskeun kaamanan data pamayaran palanggan anjeun. Urang ngagunakeun enkripsi canggih tur ukuran kaamanan pikeun safeguard informasi sénsitip, mastikeun pangalaman pembayaran aman tur salempang-gratis.
Patarosan: Naon pilihan mata uang anu sayogi pikeun pamayaran?
Anjeun tiasa milih tina rupa-rupa pilihan mata uang pikeun nampung konsumén internasional. Setel mata uang anu anjeun pikaresep pikeun transaksi, sareng sistem kami bakal nanganan konvérsi upami diperyogikeun.
Patarosan: Naha kuring tiasa nawiskeun diskon atanapi promosi kalayan metode pamayaran anu tangtu?
Leres, anjeun gaduh kalenturan pikeun nawiskeun diskon atanapi promosi dumasar kana metode pamayaran anu dipilih ku palanggan anjeun. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun insentif pilihan pamayaran khusus sareng naekeun penjualan.
Patarosan: Naha aya biaya transaksi pikeun ngagunakeun metode pamayaran khusus?
Biaya transaksi tiasa rupa-rupa gumantung kana metode pamayaran. Anjeun tiasa marios sareng milih pilihan anu paling murah pikeun bisnis anjeun. Sistem kami nyayogikeun transparansi ngeunaan biaya anu aya hubunganana.
Patarosan: Kumaha gancangna kuring tiasa ngaksés dana tina pamayaran online?
Kalayan mitra pamrosesan pamayaran kami, anjeun tiasa nikmati aksés gancang kana dana. kali payout bisa rupa-rupa, tapi anjeun boga kontrol leuwih iraha jeung sabaraha sering anjeun nampi payouts Anjeun.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun