Manajemén Orde Real-Time

Streamline processing pesenan sarta ngaronjatkeun kapuasan customer kalawan apdet status urutan hirup.

Tampilkeun layar status pesenan sacara real-time di dapur sareng di bar pikeun manajemén pesenan anu efisien. Palanggan anjeun ogé ningali apdet pesenan sacara real waktos.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Paparan Urutan Dapur

Mastikeun yén staf dapur boga aksés instan kana pesenan asup, ngurangan waktu persiapan sarta kasalahan urutan.

Nyukcruk Urutan Bar

Tetep staf bar informed ngeunaan pesenan inuman, mantuan aranjeunna nyiapkeun inuman éfisién tur akurat.

Palanggan Orde Apdet

Konsumén tiasa ngalacak kamajuan pesenan sacara real waktos, nyayogikeun transparansi sareng ningkatkeun pangalaman tuangeunana.

Tanda customizable

Nyetél panggeuing anu tiasa disaluyukeun pikeun jinis pesenan khusus atanapi pamundut khusus, mastikeun teu aya anu ditingali.

Nyukcruk pangmayaran

Lacak pangmayaran sareng pesenan sacara real waktos, mastikeun yén sadaya pesenan dibayar sareng diolah.

Komunikasi Palanggan

Nalika pesenan henteu acan lengkep, anjeun tiasa ngirim pesen ka palanggan pikeun nginpokeun ka aranjeunna ngeunaan status pesenanna atanapi parobihan naon waé, ogé palanggan tiasa ngirim pesen ka dapur atanapi bar pikeun ngarobih pesenanna.

Estimasi waktos

Unggal pesenan diperkirakeun parantosan dumasar kana waktos anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun unggal item tina manajemén ménu anjeun, ieu ngamungkinkeun para nasabah ningali sabaraha lami pesenanna siap.


Éfisién ngatur sareng ngawas pesenan sacara real waktos sareng layar status pesenan langsung di dapur sareng bar anjeun.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Kumaha sistem status pesenan langsung jalan?
Sistem status pesenan langsung ningalikeun pesenan anu asup sacara real waktos dina layar di dapur sareng bar. Ogé nyadiakeun konsumén jeung apdet pesenan, ngaronjatkeun efisiensi sarta transparansi dina pangalaman makan.
Patarosan: Naon mangpaat ngagunakeun layar status pesenan langsung?
Ngagunakeun layar status urutan hirup ngurangan waktu persiapan pesenan, ngaleutikan kasalahan, ngajaga konsumén informed, sarta ngidinan pikeun ngabejaan customizable ngaoptimalkeun manajemén urutan.
Patarosan: Kumaha konsumén ngaksés apdet pesenan sacara real-time?
Konsumén tiasa ngaksés apdet pesenan sacara real-time ngalangkungan alat sélulérna ku nyeken kode QR atanapi ku ningali layar dina réstoran éta. Ieu nyayogikeun transparansi sareng ningkatkeun pangalaman tuangeun.
Patarosan: Naha sistemna tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan réstoran kuring?
Leres pisan! Sistem status pesenan langsung tiasa disaluyukeun pikeun cocog sareng sarat khusus réstoran anjeun, kalebet nyetél panggeuing sareng adaptasi antarmuka kana kahoyong anjeun.
Patarosan: Kumaha sistem ngatur pesenan salami jam puncak atanapi waktos lalu lintas tinggi?
Sistem kami dirancang pikeun éfisién ngatur pesenan dina waktos sibuk. Prioritas pesenan dumasar kana sababaraha faktor, sapertos jinis pesenan, waktos persiapan, sareng kahoyong pelanggan, pikeun mastikeun operasi lancar sanajan dina jam puncak.
Patarosan: Kumaha fitur estimasi waktos dianggo pikeun parantosan pesenan?
Fitur estimasi waktos ngitung waktos parantosan diperkirakeun pikeun unggal pesenan dumasar kana waktos persiapan item tina ménu anjeun. Hal ieu ngamungkinkeun para nasabah ningali sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun pesenan maranéhanana siap, nyadiakeun aranjeunna kalayan ekspektasi akurat.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun