Méja QR Code Scanning

pesenan, nempo menu na mayar tina méja anjeun

Kodeu qr unik per méja anu ngamungkinkeun para nasabah pikeun nyeken sareng ningali ménu, nempatkeun pesenan, jasa pamundut atanapi malah mayar atanapi pamisah mayar tagihanana, tanpa nyéépkeun waktos ngantosan palayan.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Scan pikeun nempo ménu

Konsumén tiasa nyeken kode QR dina tabel pikeun ningali ménu. Ngahemat waktos staf jeung duit ti ménu percetakan.

Scan pikeun nempatkeun pesenan

Eta geus pernah geus gampang pikeun geuwat nempatkeun hiji urutan ti kode qr, Sistim ngurus pikeun ngaidentipikasi on nu tabel aranjeunna.

Scan pikeun mayar

Konsumén tiasa mayar atanapi pamisah mayar tagihan méjana ngan ku nyeken kodeu qr na, nganggo artos, kartu kiridit atanapi malah google / apple pay. Simpen dina biaya urus sareng tagihan pamisah waktos nyalira.

Gampang diatur

Anjeun tiasa nyiptakeun kodeu qr tabel tina daérah admin anjeun kalayan gampang sareng nyitakna.


Ngidinan konsumén pikeun nyeken kode QR dina tabel pikeun ningali ménu, nempatkeun pesenan, nyuhunkeun jasa atanapi bahkan mayar atanapi pamisah mayar tagihanana.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Kumaha kuring nyieun hiji kodeu qr méja?
Nyiptakeun kode QR méja gampang. Ti wewengkon admin anjeun, arahkeun ka bagian tabel. Pencét kana ikon kode QR di gigireun méja dimana anjeun badé ngahasilkeun kode QR. Saatos dihasilkeun, anjeun tiasa nyitak sareng nempatkeun dina méja.
Patarosan: Naon anu tiasa dilakukeun ku palanggan sareng kode QR tabel?
Konsumén tiasa ngalakukeun rupa-rupa tugas ku nyeken kode QR tabel. Aranjeunna tiasa ningali ménu, nempatkeun pesenan, jasa pamundut, bahkan mayar atanapi ngabagi tagihanana, sadayana tina genah méjana.
Patarosan: Éta aman mayar ngaliwatan kode QR tabel?
Sumuhun, éta aman. Urang prioritas kaamanan konsumén Anjeun. Nalika aranjeunna mayar nganggo kode QR, aranjeunna tiasa nganggo sababaraha metode pamayaran, kalebet artos, kartu kiridit, atanapi Google / Apple Pay. Sadaya transaksi énkripsi sareng aman.
Patarosan: Kumaha sistem ngaidentipikasi tabél?
Sistim nu dirancang pikeun ngaidentipikasi tabel otomatis nalika konsumén nyeken kodeu QR. Éta terang anu mana tabel kode QR milik, mastikeun pamrosésan pesenan anu akurat sareng pamayaran tagihan.
Patarosan: Dupi abdi tiasa ngaropea penampilan kode QR?
Leres, anjeun tiasa nyaluyukeun tampilan kode QR pikeun cocog sareng branding réstoran anjeun. Tina daérah admin anjeun, anjeun gaduh pilihan pikeun nyiptakeun sareng mendesain kode QR nganggo gaya anu anjeun pikahoyong.
Patarosan: Naha ieu bakal ngahémat biaya percetakan ménu?
Leres pisan! Ku ngagunakeun tabel kode QR, Anjeun ngaleungitkeun kabutuhan ménu dicitak, nyimpen duit anjeun dina percetakan jeung ngurangan runtah kertas. Éta mangrupikeun solusi anu lestari sareng biaya-éféktif.
Patarosan: Kumaha upami palanggan peryogi bantosan atanapi gaduh pamundut khusus?
Konsumén tiasa nganggo kode QR pikeun nyuhunkeun jasa atanapi bantosan. Staf kami bakal waspada kana kabutuhanna, mastikeun pangalaman makan anu mulus.
Patarosan: Dupi abdi tiasa lagu pesenan jeung preferensi customer ngaliwatan sistem?
Leres, sistem kami nyayogikeun tracking pesenan sacara real-time sareng ngumpulkeun data anu berharga ngeunaan kahoyong pelanggan. Inpormasi ieu tiasa ngabantosan anjeun nyandak kaputusan anu terang sareng ningkatkeun pangalaman palanggan.
Patarosan: Dupi abdi tiasa nyetél mana tabel diaktipkeun pikeun reservations?
Sumuhun, anjeun gaduh kadali pinuh kana tabel nu diaktipkeun pikeun reservations. Ti wewengkon admin anjeun, anjeun bisa kalayan gampang ngatur setelan tabel, kaasup preferensi reservasi. Pilih tabel mana nu sadia pikeun booking jeung ngonpigurasikeun aturan reservasi pikeun nyocogkeun ka kabutuhan réstoran Anjeun.
Patarosan: Dupi abdi tiasa nyetél sabaraha urang tabel boga kapasitas pikeun?
Leres pisan! Anjeun tiasa nyaluyukeun kapasitas unggal méja dumasar kana kabutuhan réstoran anjeun. Ti wewengkon admin anjeun, gampang ngonpigurasikeun kapasitas seating pikeun tiap méja, mastikeun anjeun bisa nampung jumlah katuhu sémah pikeun pangalaman makan hébat.
Patarosan: Dupi abdi tiasa ngaganti ngaran tabel?
Leres, anjeun gaduh kalenturan pikeun ngarobih nami méja upami diperyogikeun pikeun ngeunteung parobahan dina perenah réstoran atanapi organisasi anjeun. Nanging, émut yén upami anjeun ngarobih nami méja, kode QR anu aya hubunganana sareng méja éta kedah dicitak deui pikeun mastikeun yén éta cocog sareng nami énggal. Sistem kami ngagampangkeun ngahasilkeun kode QR anu diropéa.
Patarosan: Naha kuring tiasa nempatkeun logo kuring dina kode QR?
Leres, anjeun tiasa ngaropea kodeu QR sareng logo bisnis anjeun. Sistem kami nganggo logo anu anjeun tos disetel pikeun bisnis anjeun, mastikeun yén kode QR ngagambarkeun identitas merek anjeun. Ieu mangrupikeun cara anu saé pikeun ngajantenkeun kode QR unik sareng langsung dikenal ku palanggan anjeun.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun