hargaan

Struktur harga saderhana anu timbangan sareng bisnis anjeun

Kami ngecas anjeun ngan ukur pikeun anu anjeun anggo, kalayan biaya urus dina pesenan réngsé wungkul. Kami henteu ngecas biaya setelan, sareng kami henteu ngecas biaya anu disumputkeun. Anjeun tiasa mimitian nganggo sistem kami langsung, sareng anjeun tiasa ningkatkeun ka rencana anu mayar iraha waé nalika anjeun ngembangkeun bisnis.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun
Gratis Salawasna

€0.00


Ngajalankeun usaha leutik? Urang katutupan anjeun!
  • 2%
    Fee Transaksi
  • Situs Web Gratis
  • 3
    Basa
  • 3
    Anggota Staf
  • 5
    Kategori
  • 100
    Produk
  • 10
    tabél
  • 5
    promosi
  • 2
    Gambar per item ménu
Premium

€99.99


Turunkeun biaya transaksi sareng kéngingkeun seueur fitur, kalebet generasi menu AI
  • 1%
    Fee Transaksi
  • Situs Web Gratis
  • 125
    Basa
  • 50
    Anggota Staf
  • 50
    Kategori
  • 500
    Produk
  • 50
    tabél
  • 100
    promosi
  • 10
    Gambar per item ménu
Adat

€0.00


Nyarios ka kami sareng kami bakal nyaluyukeun rencana pikeun anjeun kalayan sagala fitur anu anjeun peryogikeun sareng henteu aya biaya transaksi.
  • 0%
    Fee Transaksi
  • Situs Web Gratis
  • 125
    Basa
  • 500
    Anggota Staf
  • 200
    Kategori
  • 1000
    Produk
  • 1500
    tabél
  • 1000
    promosi
  • 20
    Gambar per item ménu
*Biaya transaksi stripe dumasar kana daptar hargana, sareng henteu kalebet dina biaya transaksi kami. Ieu

Rencana salamina gratis

Kami nyandak harga pikeun ngajaga pamilik usaha leutik, sareng kami nawiskeun rencana salamina gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun sistem kami gratis, bari ngabatesan sababaraha bagian fungsionalitas anu manglaku ka usaha leutik, sapertos jumlah staf atanapi item menu. . Anjeun tiasa ngamutahirkeun kana rencana anu mayar iraha waé nalika anjeun ngembangkeun bisnis.

Taya waragad setelan

Kami henteu ngecas biaya pangaturan, anjeun tiasa langsung nganggo sistem kami.

Taya waragad disumputkeun

Mayar ngan pikeun pesenan réngsé perséntase sakumaha low salaku 1%. Taya waragad disumputkeun, Anjeun ngan mayar naon make.

Taya kontrak

Kami henteu ngonci anjeun dina kontrak naon waé, anjeun tiasa ngabatalkeun langganan anjeun iraha waé.

Taya kartu kiridit atawa POS diperlukeun

Anjeun tiasa langsung nganggo sistem kami, teu aya sistem kartu kiridit atanapi POS anu diperyogikeun.


Kami nawiskeun struktur harga saderhana anu timbangan sareng bisnis anjeun. Kami nawiskeun rencana salamina gratis, anu sampurna pikeun usaha leutik, sareng kami nawiskeun rencana anu mayar, anu sampurna pikeun usaha sedeng sareng ageung anu langkung nungtut. Anjeun tiasa ngamutahirkeun kana rencana anu mayar iraha waé nalika anjeun ngembangkeun bisnis.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Naha anjeun nawiskeun éta gratis?
Kami yakin pikeun ngabantosan pamilik usaha leutik, sareng kami hoyong ngabantosan aranjeunna ngembangkeun bisnisna. Kami nawiskeun rencana salamina gratis anu ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun sistem kami gratis, bari ngabatesan sababaraha bagian fungsionalitas anu manglaku ka usaha leutik, sapertos jumlah staf atanapi item ménu. Anjeun tiasa ngamutahirkeun kana rencana anu mayar iraha waé nalika anjeun ngembangkeun bisnis.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun