Streamline Operasi Table

Optimalkeun alokasi méja sareng ningkatkeun pangalaman palanggan sareng sistem manajemén tabel komprehensif kami.

Naha anjeun ngajalankeun réstoran, palayanan kamar hotél, atanapi palayanan sisi pantai, sistem manajemén méja kami ngamungkinkeun anjeun sacara éfisién ngatur méja, ngalacak kasadiaan, sareng napelkeun reservasi. Unggal méja hadir sareng kode QR sorangan pikeun pesenan instan sareng pamayaran atanapi ningali menu.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Méja Reservasi

Gampang ngatur reservations méja, mastikeun yén sémah anjeun gaduh pangalaman makan seamless.

Méja kasadiaan nyukcruk

Lacak kasadiaan tabel sacara real waktos, ngirangan waktos ngantosan sareng ngaoptimalkeun péngkolan méja.

Pesenan QR Code

Unggal méja dilengkepan kode QR pikeun pesenan sareng pamayaran instan, ningkatkeun efisiensi sareng genah.

Tanda méja customizable

Nyetél panggeuing customizable pikeun requests husus atawa tamu VIP nyadiakeun layanan pribadi.

Paké sakumaha anjeun resep

Urang sebut wae tabel, tapi dasarna éta sistem fléksibel nu bisa dipaké pikeun sagala jenis jasa, kaasup sunbeds beachside, jasa kamar hotél, sarta beuki. Konsumén anjeun ngan ukur tiasa nyeken sareng mesen


Éfisién ngatur sareng ngatur méja, ngalacak kasadiaan, sareng napelkeun reservasi pikeun réstoran, kafe, bar atanapi hotél anjeun.


Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun

Patarosan anu sering ditaroskeun

Patarosan: Kumaha sistem manajemén tabel dianggo?
Sistim manajemén tabel kami ngidinan Anjeun pikeun éfisién ngatur tabel, kasadiaan lagu, napelkeun reservations, sarta nyadiakeun urutan kode QR pikeun layanan palanggan seamless.
Patarosan: Naon mangpaat ngagunakeun manajemén tabel?
Ngagunakeun manajemén tabel ngurangan waktu antosan, optimizes elehan tabel, nawarkeun genah jeung urutan kode QR, sarta sangkan layanan pribadi ngaliwatan ngabejaan customizable.
Patarosan: Naha sistemna tiasa disaluyukeun pikeun usaha anu béda?
Leres, sistem manajemén méja tiasa disaluyukeun pikeun nyocogkeun kana sababaraha usaha, kalebet réstoran, hotél, sareng jasa sisi pantai, pikeun nyumponan kabutuhan sareng karesepna.

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun