GIVEAMENU

The Réstoran Cafe Manajemén Platform

Sadayana dina hiji platform manajemén pikeun réstoran sareng kafe anjeun anu bakal nyayogikeun pangalaman anu pangsaéna pikeun anjeun sareng klien anjeun.

Oh, sareng éta ogé ngagaduhan rencana salamina gratis!

Ngadaptar haratis ayeuna

Taya kartu kiridit diperlukeun


Kéngingkeun sadaya fitur gratis, sareng mung mayar 1% kanggo pesenan réngsé


Méja QR Code Scanning

Ngidinan konsumén pikeun nyeken kode QR dina tabel pikeun ningali ménu, nempatkeun pesenan, nyuhunkeun jasa atanapi bahkan mayar atanapi pamisah mayar tagihanana.

Maca deui
Meunang bayaran gampang

Tampa pangmayaran ti palanggan anjeun langkung gampang ti kantos, nganggo artos, kartu kiridit atanapi bahkan google / apple pay

Maca deui
Kéngingkeun situs wéb gratis salamina.

Kéngingkeun halaman wéb gratis pikeun réstoran / kafe / bar anjeun pikeun nampilkeun ménu anjeun, nyandak pesenan online, sareng seueur deui.

Maca deui
Langsung Atur Menu Anjeun

Ngapdet ménu, tambahkeun barang énggal, sareng ngaropea panawaran sacara real-time nganggo sistem manajemén ménu anu ramah-pamaké.

Maca deui
Manajemén Orde Real-Time

Éfisién ngatur sareng ngawas pesenan sacara real waktos sareng layar status pesenan langsung di dapur sareng bar anjeun.

Maca deui
Ningkatkeun Panghasilan sareng Upselling

Ningkatkeun pendapatan anjeun sareng ningkatkeun layanan palanggan ku fitur upselling sareng tip kami.

Maca deui
Ngaronjatkeun Dursasana Palanggan

Narik sareng nahan palanggan kalayan promosi anu ditujukeun anu cocog sareng karesep sareng metode mesen.

Maca deui
Seamless Takeaway Mesen

Éfisién ngatur sareng ngolah pesenan takeaway pikeun réstoran atanapi bisnis anjeun.

Maca deui
Streamline Operasi Table

Éfisién ngatur sareng ngatur méja, ngalacak kasadiaan, sareng napelkeun reservasi pikeun réstoran, kafe, bar atanapi hotél anjeun.

Maca deui

Ieu ngan butuh hiji menit pikeun ngamimitian

Ngadaptar haratis ayeuna
Taya kartu kiridit atawa mayar diperlukeun
Gratis Salawasna

€0.00


Ngajalankeun usaha leutik? Urang katutupan anjeun!
  • 2%
    Fee Transaksi
  • Situs Web Gratis
  • 3
    Basa
  • 3
    Anggota Staf
  • 5
    Kategori
  • 100
    Produk
  • 10
    tabél
  • 5
    promosi
  • 2
    Gambar per item ménu
Premium

€99.99


Turunkeun biaya transaksi sareng kéngingkeun seueur fitur, kalebet generasi menu AI
  • 1%
    Fee Transaksi
  • Situs Web Gratis
  • 125
    Basa
  • 50
    Anggota Staf
  • 50
    Kategori
  • 500
    Produk
  • 50
    tabél
  • 100
    promosi
  • 10
    Gambar per item ménu
Adat

€0.00


Nyarios ka kami sareng kami bakal nyaluyukeun rencana pikeun anjeun kalayan sagala fitur anu anjeun peryogikeun sareng henteu aya biaya transaksi.
  • 0%
    Fee Transaksi
  • Situs Web Gratis
  • 125
    Basa
  • 500
    Anggota Staf
  • 200
    Kategori
  • 1000
    Produk
  • 1500
    tabél
  • 1000
    promosi
  • 20
    Gambar per item ménu
*Biaya transaksi stripe dumasar kana daptar hargana, sareng henteu kalebet dina biaya transaksi kami. Ieu