Ngedongkrak Customer Engagement

Nyopir dodolan lan kasetyan pelanggan kanthi promosi otomatis lan pribadi.

Nambah retensi pelanggan lan ningkatake dodolan kanthi nawakake promosi sing cocog karo pelanggan. Sistem kita nganalisa macem-macem kritéria kanggo ngetrapake promosi kanthi otomatis.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Penawaran Diangkah

Ngirim promosi adhedhasar preferensi pelanggan, riwayat pesenan, lan cara pesenan kayata dine in, take away utawa pangiriman, njamin relevansi lan efektifitas.

Pesenan Minimal lan Maksimum

Setel jumlah pesenan minimal lan maksimum supaya nduweni kualifikasi kanggo promosi, nyengkuyung para pelanggan nambah nilai pesenan.

Diskon Repeat Order

Ganjar kesetiaan pelanggan kanthi menehi diskon ing item utawa kategori sing kerep dipesen.

Ganjaran Frekuensi Urutan

Bisnis baleni insentif kanthi promosi adhedhasar jumlah pesenan sing diselehake ing wektu sing ditemtokake.

Mbuwang Bonus Milestone

Dorong mbuwang sing luwih dhuwur kanthi menehi bonus nalika pelanggan tekan tonggak belanja sajrone wektu tartamtu.

Otomatis utawa Kode Kupon

Pilih kanggo aplikasi promosi kanthi otomatis ing checkout utawa wenehi kode kupon kanggo pelanggan kanggo nebus.

Pemasaran Ulang Tanpa Usaha

Sambungake maneh kanthi efisien karo pelanggan liwat kampanye pemasaran ulang otomatis sing dipicu dening prilaku pesenan.


Narik lan nahan pelanggan kanthi promosi sing ditarget sing cocog karo pilihan lan cara pesenan.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye cara promosi sing ditargetake?
Promosi sing ditargetake adhedhasar preferensi pelanggan, riwayat pesenan, lan cara pesenan. Sistem kita nganalisa data pelanggan kanggo ngirim promosi sing cocog sing nyengkuyung nilai pesenan sing luwih dhuwur.
Pitakonan: Bisa ngatur jumlah pesenan minimal lan maksimum kanggo promosi?
Ya, sampeyan bisa nyetel jumlah pesenan minimal lan maksimum tartamtu supaya bisa promosi, cocog karo tujuan bisnis lan prilaku pelanggan.
Pitakonan: Kepiye carane diskon baleni pesenan ditemtokake?
Diskon pesenan baleni ditrapake kanggo item utawa kategori sing wis dipesen kaping pirang-pirang pelanggan, menehi hadiah kasetyan lan nyengkuyung pesenan ing mangsa ngarep.
Pitakonan: Apa sing mbuwang bonus milestone?
Bonus milestone mbuwang minangka ganjaran sing diwenehake marang pelanggan nalika tekan ambang mbuwang tartamtu ing wektu sing ditemtokake, nyengkuyung mbuwang lan kesetiaan pelanggan sing luwih dhuwur.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake