GIVEAMENU

Platform Manajemen Kafe Restoran

Platform manajemen kabeh ing siji kanggo restoran lan kafe sing bakal nggawa pengalaman paling apik kanggo sampeyan lan klien.

Oh, lan malah duwe rencana selawase gratis!

Ndaftar gratis saiki

Ora ana kertu kredit sing dibutuhake


Entuk kabeh fitur kanthi gratis, lan mung mbayar 1% kanggo pesenan sing wis rampung


Tabel Scan Kode QR

Ngidini pelanggan kanggo mindhai kode QR ing meja kanggo ndeleng menu, pesenan, njaluk layanan utawa malah mbayar utawa pamisah mbayar tagihan.

Waca liyane
Entuk bayaran kanthi gampang

Nampa pembayaran saka pelanggan luwih gampang tinimbang sadurunge, nggunakake awis, kertu kredit utawa malah google / apple pay

Waca liyane
Entuk situs web gratis ing salawas-lawase.

Entuk situs web gratis kanggo restoran/kafe/bar kanggo nampilake menu, njupuk pesenan online, lan liya-liyane.

Waca liyane
Langsung Atur Menu Panjenengan

Nganyari menu kanthi gampang, nambah item anyar, lan ngatur penawaran ing wektu nyata kanthi sistem manajemen menu sing ramah pangguna.

Waca liyane
Manajemen Pesenan Wektu Nyata

Ngatur lan ngawasi pesenan kanthi efisien kanthi nyata kanthi layar status pesenan langsung ing pawon lan bar.

Waca liyane
Tambah Revenue karo Upselling

Ningkatake penghasilan lan ningkatake layanan pelanggan kanthi fitur upselling lan tip.

Waca liyane
Ngedongkrak Customer Engagement

Narik lan nahan pelanggan kanthi promosi sing ditarget sing cocog karo pilihan lan cara pesenan.

Waca liyane
Pesenan Takeaway sing mulus

Ngatur lan ngolah pesenan takeaway kanthi efisien kanggo restoran utawa bisnis sampeyan.

Waca liyane
Streamline Operasi Tabel

Ngatur lan ngatur tabel kanthi efisien, nglacak kasedhiyan, lan nemtokake reservasi kanggo restoran, kafe, bar utawa hotel.

Waca liyane

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake
Gratis Langgeng

€0.00


Nggawe bisnis cilik? Kita wis dijamin sampeyan!
  • 2%
    Fee Transaksi
  • Situs web gratis
  • 3
    Basa
  • 3
    Anggota Staff
  • 5
    Kategori
  • 100
    Produk
  • 10
    Tabel
  • 5
    promosi
  • 2
    Gambar saben item menu
Premium

€99.99


Biaya transaksi murah lan entuk luwih akeh fitur, kalebu generasi menu AI
  • 1%
    Fee Transaksi
  • Situs web gratis
  • 125
    Basa
  • 50
    Anggota Staff
  • 50
    Kategori
  • 500
    Produk
  • 50
    Tabel
  • 100
    promosi
  • 10
    Gambar saben item menu
adat

€0.00


Ngomong karo kita lan kita bakal nggawe rencana kanggo sampeyan kanthi kabeh fitur sing dibutuhake lan ora ana biaya transaksi.
  • 0%
    Fee Transaksi
  • Situs web gratis
  • 125
    Basa
  • 500
    Anggota Staff
  • 200
    Kategori
  • 1000
    Produk
  • 1500
    Tabel
  • 1000
    promosi
  • 20
    Gambar saben item menu
*Fees transactional Stripe adhedhasar dhaptar rega, lan ora kalebu ing biaya transaksi. Iki