pricing

Struktur rega prasaja sing cocog karo bisnis sampeyan

Kita ngisi sampeyan mung kanggo apa sing sampeyan gunakake, kanthi biaya transaksi mung kanggo pesenan sing wis rampung. Kita ora ngisi biaya persiyapan, lan ora ngisi biaya sing didhelikake. Sampeyan bisa langsung nggunakake sistem kita, lan sampeyan bisa nganyarke menyang rencana mbayar kapan wae nalika ngembangake bisnis.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake
Gratis Langgeng

€0.00


Nggawe bisnis cilik? Kita wis dijamin sampeyan!
  • 2%
    Fee Transaksi
  • Situs web gratis
  • 3
    Basa
  • 3
    Anggota Staff
  • 5
    Kategori
  • 100
    Produk
  • 10
    Tabel
  • 5
    promosi
  • 2
    Gambar saben item menu
Premium

€99.99


Biaya transaksi murah lan entuk luwih akeh fitur, kalebu generasi menu AI
  • 1%
    Fee Transaksi
  • Situs web gratis
  • 125
    Basa
  • 50
    Anggota Staff
  • 50
    Kategori
  • 500
    Produk
  • 50
    Tabel
  • 100
    promosi
  • 10
    Gambar saben item menu
adat

€0.00


Ngomong karo kita lan kita bakal nggawe rencana kanggo sampeyan kanthi kabeh fitur sing dibutuhake lan ora ana biaya transaksi.
  • 0%
    Fee Transaksi
  • Situs web gratis
  • 125
    Basa
  • 500
    Anggota Staff
  • 200
    Kategori
  • 1000
    Produk
  • 1500
    Tabel
  • 1000
    promosi
  • 20
    Gambar saben item menu
*Fees transactional Stripe adhedhasar dhaptar rega, lan ora kalebu ing biaya transaksi. Iki

Rencana langgeng gratis

We njupuk rega ing looking sawise pemilik bisnis cilik, lan kita kurban free rencana langgeng sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake sistem kita free, nalika matesi sawetara bagéan saka fungsi sing ditrapake kanggo bisnis cilik, kayata nomer Staff utawa item menu. . Sampeyan bisa nganyarke menyang rencana mbayar kapan wae nalika ngembangake bisnis sampeyan.

Ora ragad persiyapan

Kita ora ngisi biaya persiyapan, sampeyan bisa langsung nggunakake sistem.

Ora ana biaya sing didhelikake

Mbayar mung kanggo pesenan rampung persentasi minangka kurang minangka 1%. Ora ana biaya sing didhelikake, sampeyan mung mbayar apa sing sampeyan gunakake.

Ora kontrak

Kita ora ngunci sampeyan ing kontrak apa wae, sampeyan bisa mbatalake langganan kapan wae.

Ora ana kertu kredit utawa POS sing dibutuhake

Sampeyan bisa miwiti nggunakake sistem kita langsung, ora ana sistem kertu kredit utawa POS dibutuhake.


We offer struktur rega prasaja sing timbangan karo bisnis. We offer free rencana langgeng, kang sampurna kanggo bisnis cilik, lan kita kurban rencana mbayar, kang sampurna kanggo bisnis medium lan gedhe luwih nuntut. Sampeyan bisa nganyarke menyang rencana mbayar kapan wae nalika ngembangake bisnis sampeyan.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Apa sampeyan nawakake gratis?
Kita yakin bakal mbantu para pamilik bisnis cilik, lan kita pengin mbantu dheweke tuwuh bisnis. We offer free rencana langgeng sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake sistem kita free , nalika matesi rada sawetara bagéan saka fungsi sing ditrapake kanggo bisnis cilik, kayata nomer Staff utawa item menu. Sampeyan bisa nganyarke menyang rencana mbayar kapan wae nalika ngembangake bisnis sampeyan.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake