Manajemen Pesenan Wektu Nyata

Streamline pangolahan pesenan lan nambah kepuasan pelanggan kanthi nganyari status pesenan langsung.

Tampilake layar status pesenan nyata-nyata ing pawon lan ing bar kanggo manajemen pesenan sing efisien. Pelanggan sampeyan uga ndeleng nganyari pesenan ing wektu nyata.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Tampilan pesenan pawon

Priksa manawa staf pawon duwe akses cepet menyang pesenan sing mlebu, nyuda wektu persiapan lan kesalahan pesenan.

Nelusuri Urutan Bar

Tansah informasi marang staf bar babagan pesenan ngombe, ngewangi nyiyapake omben kanthi efisien lan akurat.

Update Pesenan Pelanggan

Pelanggan bisa nglacak kemajuan pesenan ing wektu nyata, nyedhiyakake transparansi lan nambah pengalaman mangan.

Tandha Customizable

Setel tandha sing bisa disesuaikan kanggo jinis pesenan tartamtu utawa panjaluk khusus, supaya ora ana sing digatekake.

Pelacakan pembayaran

Lacak pembayaran lan pesenan ing wektu nyata, mesthekake yen kabeh pesenan dibayar lan diproses.

Komunikasi Pelanggan

Nalika pesenan durung rampung, sampeyan bisa ngirim pesen menyang pelanggan kanggo menehi informasi babagan status pesenan utawa owah-owahan, uga pelanggan bisa ngirim pesen menyang pawon utawa bar kanggo ngowahi pesenan.

Taksiran wektu

Saben pesenan bakal dikira rampung adhedhasar wektu sing dibutuhake kanggo nyiyapake saben item saka manajemen menu sampeyan, iki ngidini pelanggan ndeleng suwene pesenan wis siyap.


Ngatur lan ngawasi pesenan kanthi efisien kanthi nyata kanthi layar status pesenan langsung ing pawon lan bar.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye cara kerja sistem status pesenan langsung?
Sistem status pesenan langsung nampilake pesenan sing mlebu ing wektu nyata ing layar ing pawon lan bar. Iku uga menehi pelanggan nganyari pesenan, nambah efisiensi lan transparansi ing pengalaman dining.
Pitakonan: Apa keuntungan nggunakake layar status pesenan langsung?
Nggunakake layar status pesenan langsung nyuda wektu nyiapake pesenan, nyilikake kesalahan, menehi informasi marang pelanggan, lan ngidini tandha sing bisa disesuaikan kanggo ngoptimalake manajemen pesenan.
Pitakonan: Kepiye pelanggan ngakses nganyari pesenan wektu nyata?
Pelanggan bisa ngakses nganyari pesenan wektu nyata liwat piranti seluler kanthi mindhai kode QR utawa ndeleng layar ing restoran. Iki menehi transparansi lan nambah pengalaman dining.
Pitakonan: Apa sistem bisa disesuaikan karo kabutuhan restoranku?
Pancen! Sistem status pesenan langsung bisa disesuaikan kanggo cocog karo syarat khusus restoran sampeyan, kalebu nyetel tandha lan nyesuekake antarmuka menyang pilihan sampeyan.
Pitakonan: Kepiye sistem nangani pesenan sajrone jam sibuk utawa wektu lalu lintas dhuwur?
Sistem kita dirancang kanggo ngatur pesenan kanthi efisien sajrone sibuk. Prioritas pesenan adhedhasar macem-macem faktor, kayata jinis pesenan, wektu nyiapake, lan pilihan pelanggan, kanggo mesthekake operasi lancar sanajan ing jam sibuk.
Pitakonan: Kepiye fungsi estimasi wektu kanggo ngrampungake pesenan?
Fitur estimasi wektu ngetung wektu rampung sing dikarepake kanggo saben pesenan adhedhasar wektu nyiapake item saka menu sampeyan. Iki ngidini para pelanggan bisa ndeleng suwene pesenan siap, nyedhiyakake pangarepan sing akurat.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake