Tambah Revenue karo Upselling

Maksimalake kesempatan dodolan lan ningkatake kepuasan pelanggan kanthi teknik upselling.

Jelajahi fitur upselling lan tip kanggo njupuk bisnis sampeyan menyang tingkat sabanjure. Tambah penghasilan lan nyedhiyakake layanan sing luar biasa.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Rekomendasi pinter

Sistem kita nganalisa preferensi pelanggan lan nyaranake item upsell, nambah nilai pesenan.

Pilihan Tipping

Ngidini pelanggan kanthi gampang nambah tips sajrone proses checkout, nambah penghasilan staf sampeyan.

Nawakake Pribadi

Gawe tawaran lan promosi khusus kanggo nyengkuyung tuku tambahan.

Analisis kinerja

Lacak efektifitas strategi upselling lan optimalake kanggo asil sing luwih apik.

Customer Engagement

Melu karo pelanggan liwat pesen lan insentif sing ditargetake kanggo nyurung kesempatan upsell.

Umpan balik Koleksi

Klumpukne umpan balik sing penting saka pelanggan kanggo terus nambah teknik upselling sampeyan.


Ningkatake penghasilan lan ningkatake layanan pelanggan kanthi fitur upselling lan tip.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye cara rekomendasi cerdas?
Sistem kita nganalisa preferensi pelanggan lan riwayat pesenan kanggo menehi saran item upsell sing relevan, nambah kemungkinan dodolan tambahan.
Pitakonan: Apa keuntungan saka nawakake opsi tipping?
Ngidini pelanggan nambah tips sajrone proses checkout ora mung nambah penghasilan staf nanging uga nambah kepuasan pelanggan.
Pitakonan: Apa aku bisa nggawe penawaran khusus kanggo para pelanggan?
Ya, sampeyan bisa nggawe tawaran pribadi lan promosi sing cocog karo preferensi pelanggan individu, nggawe dodolan luwih akeh.
Pitakonan: Kepiye carane bisa nglacak efektifitas strategi upselling?
Alat analitik kinerja kita menehi wawasan babagan sukses usaha upselling sampeyan, ngidini sampeyan nggawe dandan sing didorong data.
Pitakonan: Apa peran keterlibatan pelanggan ing upselling?
Melu karo pelanggan liwat pesen lan insentif sing ditargetake bisa nambah kesempatan upsell lan kesetiaan pelanggan.
Pitakonan: Kepiye cara ngumpulake umpan balik saka pelanggan babagan upselling?
Fitur koleksi umpan balik ngidini sampeyan ngumpulake wawasan sing penting saka pelanggan kanggo terus-terusan nyaring teknik upselling sampeyan.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake