Tabel Scan Kode QR

Supaya, ndeleng menu lan mbayar saka meja

Kode qr unik saben meja sing ngidini pelanggan bisa mindai lan ndeleng menu, pesenan, layanan request utawa malah mbayar utawa pamisah mbayar tagihan, tanpa mbuang wektu nunggu waiter.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pindai kanggo ndeleng menu

Pelanggan bisa mindhai kode QR ing meja kanggo ndeleng menu. Ngirit wektu lan dhuwit staf saka menu printing.

Scan kanggo nggawe pesenan

Iku wis tau wis luwih gampang kanggo langsung pesenan saka kode qr, sistem njupuk care kanggo ngenali kang meja lagi.

Scan kanggo mbayar

Pelanggan bisa mbayar utawa pamisah mbayar tagihan meja mung kanthi mindhai kode qr, nggunakake awis, kertu kredit utawa malah google / apple pay. Ngirit biaya transaksi lan tagihan pamisah wektu dhewe.

Gampang kanggo persiyapan

Sampeyan bisa nggawe kode qr tabel saka wilayah admin kanthi gampang lan dicithak.


Ngidini pelanggan kanggo mindhai kode QR ing meja kanggo ndeleng menu, pesenan, njaluk layanan utawa malah mbayar utawa pamisah mbayar tagihan.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye carane nggawe kode qr tabel?
Nggawe kode QR tabel gampang. Saka area admin sampeyan, navigasi menyang bagean tabel. Klik ing lambang kode QR ing jejere tabel sing pengin nggawe kode QR. Sawise digawe, sampeyan bisa nyithak lan nyelehake ing meja.
Pitakonan: Apa sing bisa ditindakake pelanggan karo kode QR meja?
Pelanggan bisa nindakake macem-macem tugas kanthi mindhai kode QR tabel. Dheweke bisa ndeleng menu, nggawe pesenan, njaluk layanan, lan malah mbayar utawa dibagi tagihan, kabeh saka penak meja.
Pitakonan: Apa aman kanggo mbayar liwat Tabel kode QR?
Ya wis aman. Kita prioritas keamanan pelanggan. Nalika mbayar liwat kode QR, dheweke bisa nggunakake macem-macem cara pembayaran, kalebu awis, kertu kredit, utawa Google/Apple Pay. Kabeh transaksi ndhelik lan aman.
Pitakonan: Kepiye sistem ngenali tabel kasebut?
Sistem iki dirancang kanggo ngenali tabel kanthi otomatis nalika pelanggan mindhai kode QR. Iku ngerti kang tabel kode QR belongs, mesthekake Processing pesenan akurat lan pembayaran tagihan.
Pitakonan: Apa aku bisa ngatur tampilan kode QR?
Ya, sampeyan bisa ngatur tampilan kode QR supaya cocog karo merek restoran sampeyan. Saka wilayah admin sampeyan, sampeyan duwe pilihan kanggo nggawe lan ngrancang kode QR kanthi gaya sing disenengi.
Pitakonan: Iki bakal ngirit biaya printing menu?
Pancen! Kanthi nggunakake kode QR Tabel, sampeyan ngilangke perlu kanggo menu dicithak, nyimpen dhuwit ing printing lan ngurangi sampah kertas. Iku solusi sustainable lan biaya-efektif.
Pitakonan: Apa yen pelanggan mbutuhake pitulungan utawa duwe panjaluk khusus?
Pelanggan bisa nggunakake kode QR kanggo njaluk layanan utawa pitulungan. Staf kita bakal diwenehi tandha babagan kabutuhan, njamin pengalaman panedhaan sing lancar.
Pitakonan: Apa aku bisa nglacak pesenan lan preferensi pelanggan liwat sistem?
Ya, sistem kita nyedhiyakake pelacakan pesenan wektu nyata lan ngumpulake data penting babagan preferensi pelanggan. Informasi iki bisa mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat lan nambah pengalaman pelanggan.
Pitakonan: Aku bisa nyetel kang tabel diaktifake kanggo leladen?
Ya, sampeyan duwe kontrol lengkap babagan tabel sing diaktifake kanggo reservasi. Saka wilayah admin, sampeyan bisa ngatur setelan meja kanthi gampang, kalebu pilihan reservasi. Pilih tabel sing kasedhiya kanggo pesenan lan atur aturan reservasi supaya cocog karo kabutuhan restoran.
Pitakonan: Aku bisa nyetel carane akeh wong meja wis kapasitas kanggo?
Pancen! Sampeyan bisa ngatur kapasitas saben meja adhedhasar kabutuhan restoran. Saka wilayah admin, gampang ngatur kapasitas lelenggahan kanggo saben meja, mesthekake sampeyan bisa nadhahi nomer tengen tamu kanggo pengalaman dining gedhe.
Pitakonan: Apa aku bisa ngganti jeneng tabel?
Ya, sampeyan duwe keluwesan kanggo ngganti jeneng tabel yen perlu kanggo nggambarake owah-owahan ing tata letak utawa organisasi restoran. Nanging, elinga yen sampeyan ngganti jeneng tabel, kode QR sing ana gandhengane karo tabel kasebut kudu dicithak maneh kanggo mesthekake yen cocog karo jeneng anyar. Sistem kita nggawe gampang ngasilake kode QR sing dianyari.
Pitakonan: Apa aku bisa nyelehake logo ing kode QR?
Ya, sampeyan bisa nggawe kode QR kanthi logo bisnis sampeyan. Sistem kita nggunakake logo sing wis disetel kanggo bisnis sampeyan, kanggo mesthekake yen kode QR nggambarake identitas merek sampeyan. Iki minangka cara sing apik kanggo nggawe kode QR unik lan bisa langsung dingerteni para pelanggan.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake