Entuk bayaran kanthi gampang

Multiple cara pembayaran, karo aturan sing nyetel ditrapake kanggo dining in, njupuk metu utawa pangiriman.

Kita ndhukung macem-macem cara pembayaran, kalebu awis, kertu kredit, lan Google/Apple Pay. Sampeyan bisa nyetel aturan kanggo saben cara pembayaran, kalebu cara pembayaran sing kasedhiya kanggo dining in, takeout, utawa pangiriman.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Mbayar nganggo awis

Pembayaran awis saiki wis diaudit lan dilacak, sampeyan bisa ndeleng pinten awis sampeyan duwe ing restaurant nalika sembarang, mriksa kang anggota Staff wis diklumpukake pembayaran lan nalika.

Allow beda cara pembayaran kanggo macem-macem jinis pesenan

Sampeyan bisa nyetel cara pembayaran sing kasedhiya kanggo nedha bengi, njupuk, utawa ngirim. Contone, sampeyan bisa ngidini pembayaran awis kanggo dining ing, nanging mung pembayaran kertu kredit kanggo pangiriman.

Ora ana peralatan sing dibutuhake

Mulai ngumpulake kertu lan pembayaran google / apel langsung, tanpa piranti POS, kontrak utawa biaya saben wulan sing larang regane.

Kemitraan belang

Kita wis kerja sama karo Stripe kanggo menehi sampeyan pengalaman pangolahan pembayaran sing paling apik. Sampeyan bisa miwiti nampa pembayaran langsung, ing akun dhewe ngendi sampeyan bisa ngatur nalika kanggo njaluk pembayaran dhewe.

Scan kanggo mbayar

Pelanggan bisa mbayar utawa pamisah mbayar tagihan meja mung kanthi mindhai kode qr, nggunakake awis, kertu kredit utawa malah google / apple pay. Ngirit biaya transaksi lan tagihan pamisah wektu dhewe.


Nampa pembayaran saka pelanggan luwih gampang tinimbang sadurunge, nggunakake awis, kertu kredit utawa malah google / apple pay


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Apa cara pembayaran sing didhukung?
Kita ndhukung macem-macem cara pembayaran, kalebu awis, kertu kredit, lan Google/Apple Pay. Sampeyan bisa menehi pelanggan sawetara opsi kanggo penak.
Pitakonan: Apa aku bisa nglacak pembayaran awis ing restoranku?
Ya, sampeyan bisa. Pembayaran awis diaudit lan dilacak liwat sistem kita. Sampeyan bisa kanthi gampang ngawasi pinten awis ing tangan, mriksa kang Staff diklumpukake pembayaran, lan trek kaping pembayaran.
Pitakonan: Bisa nyetel cara pembayaran beda kanggo macem-macem jinis pesenan?
Pancen! Sampeyan duwe keluwesan kanggo nyetel cara pembayaran beda adhedhasar jinis pesenan. Contone, sampeyan bisa ngidini pembayaran awis kanggo dining in lan pembayaran kertu kredit kanggo pangiriman, menehi kontrol lengkap babagan carane pembayaran ditampa.
Pitakonan: Apa peralatan POS sing larang dibutuhake kanggo pambayaran kertu?
Ora, piranti POS sing larang, kontrak, utawa biaya saben wulan ora dibutuhake. Sampeyan bisa miwiti ngumpulake kertu lan pembayaran Google/Apple langsung tanpa mbutuhake peralatan sing larang. Iki minangka solusi tanpa masalah kanggo bisnis sampeyan.
Pitakonan: Marang kula liyane babagan kemitraan Stripe.
Kita bangga wis partner karo Stripe kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman Processing pembayaran paling apik. Sampeyan bisa miwiti nampa pembayaran langsung lan duwe kontrol lengkap nalika sampeyan nampa pembayaran ing akun dhewe.
Pitakonan: Apa pelanggan bisa nggunakake mindhai kode QR kanggo mbayar?
Ya, pelanggan bisa mbayar utawa mbagi tagihan meja kanthi mung mindhai kode QR. Dheweke bisa milih mbayar nganggo awis, kertu kredit, utawa malah Google/Apple Pay. Fitur iki ngirit biaya transaksi lan nyepetake proses pambayaran.
Pitakonan: Apa data pembayaran pelanggan aman?
Pancen, kita prioritasake keamanan data pembayaran pelanggan. Kita nggunakake langkah-langkah enkripsi lan keamanan sing luwih maju kanggo nglindhungi informasi sensitif, njamin pengalaman pembayaran sing aman lan ora kuwatir.
Pitakonan: Apa opsi mata uang sing kasedhiya kanggo pembayaran?
Sampeyan bisa milih saka macem-macem opsi mata uang kanggo nampung pelanggan internasional. Setel mata uang sing disenengi kanggo transaksi, lan sistem kita bakal nangani konversi yen perlu.
Pitakonan: Apa aku bisa menehi diskon utawa promosi kanthi cara pembayaran tartamtu?
Ya, sampeyan duwe keluwesan kanggo nawakake diskon utawa promosi adhedhasar cara pambayaran sing dipilih pelanggan. Iki minangka cara sing apik kanggo menehi insentif kanggo pilihan pembayaran tartamtu lan nambah dodolan.
Pitakonan: Apa ana biaya transaksi kanggo nggunakake cara pembayaran tartamtu?
Ragad transaksi bisa beda-beda gumantung saka cara pembayaran. Sampeyan bisa mriksa lan milih opsi sing paling larang kanggo bisnis sampeyan. Sistem kita nyedhiyakake transparan babagan biaya sing ana gandhengane.
Pitakonan: Sepira cepet aku bisa ngakses dana saka pembayaran online?
Kanthi mitra pamroses pembayaran, sampeyan bisa entuk akses cepet menyang dana. kaping mbayari bisa beda-beda, nanging sampeyan duwe kontrol liwat nalika lan sepira kerepe sampeyan nampa pembayaran.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake