Streamline Operasi Tabel

Ngoptimalake alokasi tabel lan ningkatake pengalaman pelanggan nganggo sistem manajemen tabel sing lengkap.

Apa sampeyan mbukak restoran, layanan kamar hotel, utawa layanan pinggir pantai, sistem manajemen tabel ngidini sampeyan ngatur tabel kanthi efisien, nglacak kasedhiyan, lan nemtokake reservasi. Saben meja dilengkapi kode QR dhewe kanggo pesenan cepet lan pembayaran utawa ndeleng menu.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Reservasi Tabel

Gampang ngatur leladen meja, mesthekake yen tamu duwe pengalaman dining rapi.

Tabel kasedhiyan nelusuri

Lacak kasedhiyan tabel ing wektu nyata, nyuda wektu ngenteni lan ngoptimalake turnover meja.

Urutan Kode QR

Saben meja dilengkapi kode QR kanggo pesenan lan pembayaran cepet, ningkatake efisiensi lan penak.

Tandha Tabel Customizable

Setel tandha sing bisa disesuaikan kanggo panjaluk khusus utawa tamu VIP kanggo nyedhiyakake layanan pribadi.

Gunakake kaya sing dikarepake

Kita nyebataken tabel, nanging ateges iku sistem fleksibel sing bisa digunakake kanggo sembarang jenis layanan, kalebu sunbeds pantai, layanan kamar hotel, lan liyane. Pelanggan sampeyan mung bisa mindhai lan pesen


Ngatur lan ngatur tabel kanthi efisien, nglacak kasedhiyan, lan nemtokake reservasi kanggo restoran, kafe, bar utawa hotel.


Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake

Pitakonan Paling Sering

Pitakonan: Kepiye cara kerja sistem manajemen tabel?
Sistem manajemen tabel ngidini sampeyan ngatur tabel kanthi efisien, nglacak kasedhiyan, menehi reservasi, lan menehi pesenan kode QR kanggo layanan pelanggan sing lancar.
Pitakonan: Apa keuntungan nggunakake manajemen tabel?
Nggunakake manajemen tabel nyuda wektu ngenteni, ngoptimalake turnover meja, nawakake penak karo pesenan kode QR, lan mbisakake layanan pribadi liwat tandha sing bisa disesuaikan.
Pitakonan: Apa sistem bisa disesuaikan kanggo macem-macem bisnis?
Ya, sistem manajemen tabel bisa disesuaikan supaya cocog karo macem-macem bisnis, kalebu restoran, hotel, lan layanan pinggir pantai, kanggo nyukupi kabutuhan lan pilihan tartamtu.

Mung sawetara menit kanggo miwiti

Ndaftar gratis saiki
Ora ana kertu kredit utawa pembayaran sing dibutuhake