Скенирање на табела QR код

Нарачајте, погледнете го менито и платите од вашата маса

Уникатен qr-код по табела што им овозможува на клиентите да го скенираат и да ги прегледуваат менијата, да поставуваат нарачки, да бараат услуга или дури да плаќаат или да ги поделат сметките, без да губат време чекајќи келнер.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Скенирајте за да го видите менито

Клиентите можат да ги скенираат QR-кодовите на табелите за да ги видат менијата. Заштедете време и пари на персоналот од менијата за печатење.

Скенирајте за да поставите нарачка

Никогаш не било полесно веднаш да се нарача од qr кодот, системот се грижи да идентификува на која маса се.

Скенирајте за да платите

Клиентите можат да ја платат или да ја поделат сметката на масата само со скенирање на неговиот qr-код, користејќи готовина, кредитна картичка или дури и google/apple pay. Заштедете на такси за трансакции и сметки за поделба на време.

Лесно се поставува

Можете лесно да ги креирате табелите qr кодови од вашата административна област и да ги испечатите.


Дозволете им на клиентите да скенираат QR-кодови на табелите за да ги гледаат менијата, да поставуваат нарачки, да бараат услуга или дури да плаќаат или да ги поделат сметките.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Како да креирам табела qr код?
Креирањето QR-код за табела е лесно. Од вашата административна област, одете до делот за табели. Кликнете на иконата QR код до табелата за која сакате да генерирате QR-код. Откако ќе се генерира, можете да го испечатите и да го ставите на масата.
Прашање: Што можат клиентите да направат со QR-кодот на табелата?
Клиентите можат да вршат различни задачи со скенирање на QR-кодот на табелата. Тие можат да го гледаат менито, да поставуваат нарачки, да бараат услуга, па дури и да плаќаат или да ги поделат сметките, сето тоа од удобноста на нивната маса.
Прашање: Дали е безбедно да се плати преку QR-кодот на табелата?
Да, сигурно е. Ние ја даваме приоритетната безбедност на вашите клиенти. Кога плаќаат преку QR-кодот, може да користат различни начини на плаќање, вклучувајќи готовина, кредитни картички или Google/Apple Pay. Сите трансакции се шифрирани и безбедни.
Прашање: Како системот ја идентификува табелата?
Системот е дизајниран да ја идентификува табелата автоматски кога клиентите го скенираат QR-кодот. Знае на која табела припаѓа QR-кодот, обезбедувајќи прецизна обработка на нарачките и плаќање на сметките.
Прашање: Може ли да го прилагодам изгледот на QR-кодовите?
Да, можете да го приспособите изгледот на QR-кодовите за да одговараат на брендирањето на вашиот ресторан. Од вашата административна област, имате можност да креирате и дизајнирате QR-кодови со вашиот претпочитан стил.
Прашање: Дали ова ќе заштеди на трошоците за печатење на менито?
Апсолутно! Со користење на табели QR-кодови, ја елиминирате потребата од печатени менија, заштедувајќи ви пари за печатење и намалувајќи го отпадот од хартија. Тоа е одржливо и економично решение.
Прашање: Што ако на клиентот му треба помош или има посебни барања?
Клиентите можат да го користат QR-кодот за да побараат услуга или помош. Нашиот персонал ќе биде предупреден за нивните потреби, обезбедувајќи беспрекорно јадење.
Прашање: Може ли да ги следам нарачките и преференциите на клиентите преку системот?
Да, нашиот систем обезбедува следење на нарачките во реално време и собира вредни податоци за преференциите на клиентите. Овие информации можат да ви помогнат да донесувате информирани одлуки и да го подобрите искуството на клиентите.
Прашање: Може ли да поставам кои табели се овозможени за резервации?
Да, имате целосна контрола врз тоа кои табели се овозможени за резервации. Од вашата административна област, можете лесно да управувате со поставките на табелата, вклучувајќи ги и поставките за резервација. Изберете кои табели се достапни за резервација и конфигурирајте ги правилата за резервација за да одговараат на потребите на вашиот ресторан.
Прашање: Може ли да поставам за колку луѓе има капацитет масата?
Апсолутно! Можете да го прилагодите капацитетот на секоја маса врз основа на потребите на вашиот ресторан. Од вашата административна област, лесно конфигурирајте го капацитетот за седење за секоја маса, осигурувајќи дека можете да го сместите вистинскиот број гости за одлично јадење.
Прашање: Може ли да преименувам табела?
Да, имате флексибилност да преименувате табела по потреба за да ги одрази промените во распоредот или организацијата на вашиот ресторан. Сепак, имајте на ум дека ако преименувате табела, QR-кодот поврзан со таа табела ќе треба да се препечати за да се осигура дека се совпаѓа со новото име. Нашиот систем го олеснува генерирањето ажурирани QR-кодови.
Прашање: Може ли да го ставам моето лого во QR-кодот?
Да, можете да ги персонализирате QR-кодовите со логото на вашиот бизнис. Нашиот систем го користи логото што сте го поставиле за вашиот бизнис, осигурувајќи дека QR-кодовите го одразуваат идентитетот на вашиот бренд. Тоа е одличен начин да ги направите QR-кодовите уникатни и веднаш препознатливи за вашите клиенти.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање