Рационализирајте ги операциите на табелата

Оптимизирајте ја распределбата на табелите и подобрете го искуството на клиентите со нашиот сеопфатен систем за управување со табели.

Без разлика дали водите ресторан, услуга во хотелска соба или услуга покрај плажа, нашиот систем за управување со маси ви овозможува ефикасно да управувате со масите, да ја следите достапноста и да доделувате резервации. Секоја табела доаѓа со свој QR код за инстант нарачка и плаќање или прегледување на менито.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Резервација на маса

Лесно управувајте со резервациите на маса, осигурувајќи се дека вашите гости имаат беспрекорно јадење.

Следење на достапноста на табелите

Следете ја достапноста на табелата во реално време, намалувајќи го времето на чекање и оптимизирајќи го прометот на масата.

Подредување на QR код

Секоја табела е опремена со QR код за инстант нарачка и плаќање, подобрување на ефикасноста и практичноста.

Приспособливи предупредувања за табели

Поставете приспособливи предупредувања за специјални барања или ВИП гости за да обезбедите персонализирана услуга.

Користете го како сакате

Ние го нарекуваме маси, но во суштина тоа е флексибилен систем кој може да се користи за секаков вид услуга, вклучувајќи лежалки покрај плажа, услуга во хотелска соба и многу повеќе. Вашите клиенти можат само да скенираат и да нарачаат


Ефикасно организирајте и управувајте со масите, следете ја достапноста и доделете резервации за вашиот ресторан, кафуле, бар или хотел.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Како функционира системот за управување со табели?
Нашиот систем за управување со табели ви овозможува ефикасно да ги организирате табелите, да ја следите достапноста, да доделувате резервации и да обезбедите нарачување QR код за беспрекорна услуга за клиентите.
Прашање: Кои се придобивките од користењето на управување со табели?
Користењето на управување со табели го намалува времето на чекање, го оптимизира прометот на масата, нуди удобност со нарачувањето на QR-кодови и овозможува персонализирана услуга преку приспособливи предупредувања.
Прашање: Дали системот може да се приспособи за различни бизниси?
Да, системот за управување со маси може да се приспособи за да одговара на различни бизниси, вклучувајќи ресторани, хотели и услуги покрај плажа, за да ги задоволи нивните специфични потреби и преференции.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање