Цените

Едноставна структура на цени што се зголемува со вашиот бизнис

Ние ви наплаќаме само за она што го користите, со такси за трансакции само за завршени нарачки. Ние не наплаќаме никакви трошоци за поставување и не наплаќаме никакви скриени такси. Може да започнете да го користите нашиот систем веднаш и може да го надградите на платен план во секое време кога ќе го развиете вашиот бизнис.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање
Бесплатно засекогаш

€0.00


Водење мал бизнис? Ве опфативме!
 • 2%
  Провизија за трансакција
 • Бесплатна веб-страница
 • 3
  Јазици
 • 3
  Членови на персоналот
 • 5
  Категории
 • 100
  Производи
 • 10
  Табели
 • 5
  Промоции
 • 2
  Слики по ставка од менито
Премиум

€99.99


Намалете ги надоместоците за трансакции и добијте повеќе функции, вклучително и генерирање мени со вештачка интелигенција
 • 1%
  Провизија за трансакција
 • Бесплатна веб-страница
 • 125
  Јазици
 • 50
  Членови на персоналот
 • 50
  Категории
 • 500
  Производи
 • 50
  Табели
 • 100
  Промоции
 • 10
  Слики по ставка од менито
Прилагодено

€0.00


Разговарајте со нас и ние ќе прилагодиме план за вас со сите карактеристики што ви се потребни и без надоместоци за трансакција.
 • 0%
  Провизија за трансакција
 • Бесплатна веб-страница
 • 125
  Јазици
 • 500
  Членови на персоналот
 • 200
  Категории
 • 1000
  Производи
 • 1500
  Табели
 • 1000
  Промоции
 • 20
  Слики по ставка од менито
*Трансакциските такси за ленти се засноваат на нивниот ценовник и не се вклучени во нашите провизии за трансакции. Ова е

Бесплатен засекогаш план

Ние земаме цена во грижата за сопствениците на мали бизниси и нудиме бесплатен засекогаш план кој ви овозможува бесплатно да го користите нашиот систем, додека малку ограничувајќи некои делови од функционалноста што се однесуваат на мал бизнис, како што се бројот на персонал или ставки од менито . Може да се надградите на платен план во секое време кога го развивате вашиот бизнис.

Нема такси за поставување

Ние не наплаќаме никакви трошоци за поставување, можете веднаш да започнете да го користите нашиот систем.

Без скриени такси

Плаќајте само за завршени нарачки процент помал од 1%. Без скриени такси, вие плаќате само за она што го користите.

Нема договори

Ние не ве заклучуваме со никакви договори, можете да ја откажете претплатата во секое време.

Не е потребна кредитна картичка или ПОС

Можете да започнете да го користите нашиот систем веднаш, без потреба од системи за кредитни картички или ПОС.


Нудиме едноставна структура на цени што се размерува со вашиот бизнис. Нудиме бесплатен засекогаш план, кој е совршен за малите бизниси и нудиме платен план, кој е совршен за средни и големи бизниси со поголема побарувачка. Може да се надградите на платен план во секое време кога го развивате вашиот бизнис.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Зошто го нудите бесплатно?
Ние веруваме во помагање на сопствениците на мали бизниси и сакаме да им помогнеме да го развијат својот бизнис. Нудиме бесплатен засекогаш план кој ви овозможува бесплатно да го користите нашиот систем, додека малку ги ограничувате некои делови од функционалноста што се однесуваат на мал бизнис, како што се бројот на вработени или ставки од менито. Може да се надградите на платен план во секое време кога го развивате вашиот бизнис.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање