Зголемете ги приходите со зголемување на продажбата

Максимизирајте ги вашите можности за продажба и подобрете го задоволството на клиентите со техниките за зголемување на продажбата.

Истражете ги нашите карактеристики за надополнување и бакшиш за да го подигнете вашиот бизнис на следното ниво. Зголемете ги вашите приходи и обезбедете исклучителна услуга.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Паметни препораки

Нашиот систем ги анализира преференциите на клиентите и предлага артикли за надпродажба, зголемувајќи ја вредноста на нарачката.

Опции за бакшиш

Дозволете им на клиентите лесно да додаваат совети за време на процесот на наплата, зголемувајќи ја заработката на вашиот персонал.

Персонализирани понуди

Креирајте персонализирани понуди и промоции за да поттикнете дополнителни купувања.

Анализа на перформанси

Следете ја ефективноста на вашите стратегии за зголемување на продажбата и оптимизирајте за подобри резултати.

Ангажирање на клиенти

Вклучете се со клиентите преку насочени пораки и стимулации за да ги поттикнете можностите за зголемување на продажбата.

Колекција на повратни информации

Соберете вредни повратни информации од клиентите за континуирано да ги подобрувате вашите техники за надпродажба.


Зголемете ги вашите приходи и подобрете ја услугата за клиентите со нашите функции за надпродажба и бакшиш.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Како функционираат паметните препораки?
Нашиот систем ги анализира преференциите на клиентите и историјата на нарачки за да предложи релевантни артикли за надпродажба, зголемувајќи ги шансите за дополнителна продажба.
Прашање: Кои се придобивките од понудата на опции за бакшиш?
Овозможувањето на клиентите да додаваат совети за време на процесот на наплата не само што ја зголемува заработката на вашиот персонал, туку и го подобрува задоволството на клиентите.
Прашање: Може ли да креирам персонализирани понуди за моите клиенти?
Да, можете да креирате персонализирани понуди и промоции прилагодени на индивидуалните преференци на клиентите, со што ќе се зголеми продажбата.
Прашање: Како можам да ја следам ефективноста на моите стратегии за зголемување на продажбата?
Нашите алатки за анализа на перформанси обезбедуваат увид во успехот на вашите напори за зголемување на продажбата, овозможувајќи ви да правите подобрувања водени од податоци.
Прашање: Која е улогата на ангажманот на клиентите во зголемувањето на продажбата?
Ангажирањето со клиентите преку насочени пораки и стимулации може значително да ги зголеми можностите за надпродажба и лојалноста на клиентите.
Прашање: Како да соберам повратни информации од клиентите во врска со надпродажбата?
Нашата функција за собирање повратни информации ви овозможува да соберете вредни сознанија од клиентите за постојано да ги усовршувате техниките за зголемување на продажбата.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање