GIVEAMENU

Платформа за управување со кафулиња во ресторани

Платформата за управување „Сè во едно“ за вашиот ресторан и кафуле што ќе го донесе најдоброто искуство за вашите и вашите клиенти.

О, и има дури и бесплатен засекогаш план!

Пријавете се бесплатно сега

Не е потребна кредитна картичка


Добијте ги сите функции бесплатно и плаќајте само 1% за завршени нарачки


Скенирање на табела QR код

Дозволете им на клиентите да скенираат QR-кодови на табелите за да ги гледаат менијата, да поставуваат нарачки, да бараат услуга или дури да плаќаат или да ги поделат сметките.

Прочитај повеќе
Платете лесно

Прифатете ги плаќањата од вашите клиенти полесно од кога било, користејќи готовина, кредитна картичка или дури и google/apple pay

Прочитај повеќе
Добијте бесплатна веб-страница засекогаш.

Добијте бесплатна веб-локација за вашиот ресторан/кафе/бар за прикажување на вашето мени, примање нарачки преку Интернет и многу повеќе.

Прочитај повеќе
Веднаш управувајте со вашето мени

Ажурирајте ги менијата, додавајте нови ставки и приспособете ги понудите без напор во реално време со нашиот систем за управување со мени, лесен за корисниците.

Прочитај повеќе
Управување со нарачки во реално време

Ефикасно управувајте и следете ги нарачките во реално време со екраните за статус на нарачки во живо во вашата кујна и бар.

Прочитај повеќе
Зголемете ги приходите со зголемување на продажбата

Зголемете ги вашите приходи и подобрете ја услугата за клиентите со нашите функции за надпродажба и бакшиш.

Прочитај повеќе
Зголемете го ангажманот на клиентите

Привлекување и задржување на клиентите со насочени промоции прилагодени на нивните преференции и методи за нарачка.

Прочитај повеќе
Беспрекорно нарачување на готовина

Ефикасно управувајте и обработувајте нарачки за готовина за вашиот ресторан или бизнис.

Прочитај повеќе
Рационализирајте ги операциите на табелата

Ефикасно организирајте и управувајте со масите, следете ја достапноста и доделете резервации за вашиот ресторан, кафуле, бар или хотел.

Прочитај повеќе

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање
Бесплатно засекогаш

€0.00


Водење мал бизнис? Ве опфативме!
 • 2%
  Провизија за трансакција
 • Бесплатна веб-страница
 • 3
  Јазици
 • 3
  Членови на персоналот
 • 5
  Категории
 • 100
  Производи
 • 10
  Табели
 • 5
  Промоции
 • 2
  Слики по ставка од менито
Премиум

€99.99


Намалете ги надоместоците за трансакции и добијте повеќе функции, вклучително и генерирање мени со вештачка интелигенција
 • 1%
  Провизија за трансакција
 • Бесплатна веб-страница
 • 125
  Јазици
 • 50
  Членови на персоналот
 • 50
  Категории
 • 500
  Производи
 • 50
  Табели
 • 100
  Промоции
 • 10
  Слики по ставка од менито
Прилагодено

€0.00


Разговарајте со нас и ние ќе прилагодиме план за вас со сите карактеристики што ви се потребни и без надоместоци за трансакција.
 • 0%
  Провизија за трансакција
 • Бесплатна веб-страница
 • 125
  Јазици
 • 500
  Членови на персоналот
 • 200
  Категории
 • 1000
  Производи
 • 1500
  Табели
 • 1000
  Промоции
 • 20
  Слики по ставка од менито
*Трансакциските такси за ленти се засноваат на нивниот ценовник и не се вклучени во нашите провизии за трансакции. Ова е