Управување со нарачки во реално време

Рационализирајте ја обработката на нарачките и подобрете го задоволството на клиентите со ажурирањата на статусот на нарачката во живо.

Прикажете ги екраните за статусот на нарачката во реално време во кујната и во барот за ефикасно управување со нарачките. И вашите клиенти ги гледаат ажурирањата на нарачките во реално време.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Приказ на нарачка за кујна

Погрижете се персоналот во кујната да има моментален пристап до дојдовните нарачки, намалувајќи го времето на подготовка и грешките на нарачката.

Следење на нарачки во бар

Информирајте го персоналот на барот за нарачките за пијалоци, помагајќи им да ги подготват пијалоците ефикасно и прецизно.

Ажурирања за нарачки од клиенти

Клиентите можат да го следат напредокот на нивните нарачки во реално време, обезбедувајќи транспарентност и подобрување на нивното јадење.

Приспособливи предупредувања

Поставете приспособливи предупредувања за специфични типови нарачки или специјални барања, осигурувајќи дека ништо не се занемарува.

Следење на плаќања

Следете ги плаќањата и нарачките во реално време, осигурувајќи дека сите нарачки се платени и обработени.

Комуникација со клиентите

Додека нарачката сè уште не е завршена, можете да испратите пораки до клиентот за да го информирате за статусот на неговата нарачка или какви било промени, како и клиентот може да испраќа пораки до кујната или барот за да направи промени во неговата нарачка.

Временски проценки

Секоја нарачка се проценува за комплетирање врз основа на времето потребно за да се подготви секоја ставка од управувањето со вашето мени, ова му овозможува на клиентот да види колку време ќе биде потребно за неговата нарачка да биде готова.


Ефикасно управувајте и следете ги нарачките во реално време со екраните за статус на нарачки во живо во вашата кујна и бар.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Како функционира системот за статус на нарачка во живо?
Системот за статус на нарачки во живо ги прикажува дојдовните нарачки во реално време на екраните во кујната и барот. Исто така, на клиентите им обезбедува ажурирања на нарачките, подобрувајќи ја ефикасноста и транспарентноста во искуството за јадење.
Прашање: Кои се придобивките од користењето на екраните за статус на нарачки во живо?
Користењето на екраните за статус на нарачки во живо го намалува времето на подготовка на нарачките, ги минимизира грешките, ги одржува клиентите информирани и овозможува приспособливи предупредувања за оптимизирање на управувањето со нарачките.
Прашање: Како клиентите пристапуваат до ажурирањата на нарачките во реално време?
Клиентите можат да пристапат до ажурирањата на нарачките во реално време преку нивните мобилни уреди со скенирање на QR-код или со прегледување на екраните во ресторанот. Ова обезбедува транспарентност и го подобрува искуството за јадење.
Прашање: Дали системот може да се приспособи за да одговара на потребите на мојот ресторан?
Апсолутно! Системот за статус на нарачки во живо може да се приспособи за да одговара на специфичните барања на вашиот ресторан, вклучително и поставување предупредувања и прилагодување на интерфејсот на вашите преференции.
Прашање: Како системот се справува со нарачките за време на шпиц или во периоди на голем сообраќај?
Нашиот систем е дизајниран за ефикасно управување со нарачките за време на зафатени времиња. Тој им дава приоритет на нарачките врз основа на различни фактори, како што се типот на нарачката, времето на подготовка и преференциите на клиентите, за да се обезбеди непречено работење дури и за време на шпицот.
Прашање: Како функционира функцијата за проценка на времето за завршување на нарачката?
Функцијата за проценка на времето го пресметува очекуваното време на завршување за секоја нарачка врз основа на времето за подготовка на ставките од вашето мени. Ова им овозможува на клиентите да видат колку време ќе биде потребно за нивната нарачка да биде готова, обезбедувајќи им точни очекувања.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање