Платете лесно

Повеќе начини на плаќање, со правила што ги поставивте, важечки за јадење, носење или испорака.

Поддржуваме повеќе начини на плаќање, вклучувајќи готовина, кредитна картичка и Google/Apple Pay. Може да поставите правила за секој начин на плаќање, вклучително и кои начини на плаќање се достапни за јадење, носење или испорака.


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Плаќање со готовина

Плаќањата во готовина сега се ревидираат и следат, можете да видите колку готовина имате во вашиот ресторан во секое време, проверете кој член на персоналот собрал исплата и кога.

Дозволете различни начини на плаќање за различни типови нарачки

Може да поставите кои начини на плаќање се достапни за јадење, носење или испорака. На пример, можете да дозволите плаќање во готовина за јадење, но само плаќање со кредитна картичка за испорака.

Нема потреба од опрема

Започнете да собирате плаќања со картички и google/apple веднаш, без никакви скапи ПОС уреди, договори или месечни давачки.

Партнерство со ленти

Соработувавме со Stripe за да ви го обезбедиме најдоброто искуство во обработката на плаќањата. Можете да започнете да примате плаќања веднаш, на вашата сметка каде што можете сами да управувате кога да ги добивате вашите исплати.

Скенирајте за да платите

Клиентите можат да ја платат или да ја поделат сметката на масата само со скенирање на неговиот qr-код, користејќи готовина, кредитна картичка или дури и google/apple pay. Заштедете на такси за трансакции и сметки за поделба на време.


Прифатете ги плаќањата од вашите клиенти полесно од кога било, користејќи готовина, кредитна картичка или дури и google/apple pay


Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање

Најчесто поставувани прашања

Прашање: Кои начини на плаќање се поддржани?
Поддржуваме различни начини на плаќање, вклучувајќи готовина, кредитни картички и Google/Apple Pay. Можете да им понудите на вашите клиенти низа опции за нивна погодност.
Прашање: Може ли да ги следам плаќањата во готовина во мојот ресторан?
Да ти можеш. Готовинските плаќања се ревидираат и следат преку нашиот систем. Можете лесно да следите колку готовина има при рака, да проверите кој член на персоналот собрал исплата и да го следите времето на плаќање.
Прашање: Може ли да поставам различни начини на плаќање за различни типови нарачки?
Апсолутно! Имате флексибилност да поставите различни начини на плаќање врз основа на типовите на нарачки. На пример, можете да дозволите плаќања во готовина за јадење и плаќање со кредитна картичка за испорака, што ви дава целосна контрола врз тоа како се прифаќаат плаќањата.
Прашање: Дали е потребна скапа ПОС опрема за плаќање со картички?
Не, не се потребни скапи ПОС уреди, договори или месечни надоместоци. Можете веднаш да започнете да собирате плаќања со картички и Google/Apple без потреба од скапа опрема. Тоа е решение без мака за вашиот бизнис.
Прашање: Кажи ми повеќе за партнерството на Stripe.
Горди сме што соработувавме со Stripe за да ви го обезбедиме најдоброто искуство во обработката на плаќањата. Можете да започнете да прифаќате плаќања веднаш и да имате целосна контрола кога ќе ги добивате вашите исплати на вашата сопствена сметка.
Прашање: Дали клиентите можат да користат скенирање на QR-код за да платат?
Да, клиентите можат да платат или да ја поделат сметката на масата со едноставно скенирање на QR-кодот. Тие можат да изберат да плаќаат со готовина, кредитна картичка, па дури и Google/Apple Pay. Оваа функција заштедува на такси за трансакции и го рационализира процесот на плаќање.
Прашање: Дали податоците за плаќање на моите клиенти се безбедни?
Апсолутно, приоритет ни е безбедноста на податоците за плаќање на вашите клиенти. Ние користиме напредни мерки за шифрирање и безбедност за да ги заштитиме чувствителните информации, обезбедувајќи безбедно и безгрижно искуство за плаќање.
Прашање: Кои валутни опции се достапни за плаќања?
Можете да изберете од широк спектар на опции за валута за да се приспособите на меѓународни клиенти. Поставете ја претпочитаната валута за трансакции и нашиот систем ќе се справи со конверзии по потреба.
Прашање: Може ли да понудам попусти или промоции со одредени начини на плаќање?
Да, имате флексибилност да нудите попусти или промоции врз основа на начинот на плаќање избран од вашите клиенти. Тоа е одличен начин да се поттикнат одредени опции за плаќање и да се зголеми продажбата.
Прашање: Дали има провизија за трансакција за користење на специфични начини на плаќање?
Надоместоците за трансакциите може да варираат во зависност од начинот на плаќање. Можете да ги прегледате и изберете најисплатливите опции за вашиот бизнис. Нашиот систем обезбедува транспарентност во однос на сите поврзани такси.
Прашање: Колку брзо можам да пристапам до средства од онлајн плаќања?
Со нашите партнери за обработка на плаќања, можете да уживате во брз пристап до средствата. Времето на исплата може да варира, но вие имате контрола врз тоа кога и колку често ги добивате вашите исплати.

Потребна е само една минута за да започнете

Пријавете се бесплатно сега
Не е потребна кредитна картичка или плаќање